Look all around > Web site and Forum

Nov sajt OGAE Srbija - evropesma.org

(1/5) > >>

Miloš:

Dragi članovi foruma, zadovoljstvo mi je da vam predstavim naš nov sajt, na starom poznatom domenu EVROPESMA.ORG. Prvi srpski evrovizijski sajt je posle dužeg vremena ponovo sa vama. Ovog puta u modernom ruhu, responzivan, tako da ga udobno možete posećivati sa vaših desktop, tablet i mobilnih uređaja, teži da zadovolji ukus pravog ljubitelja Pesme Evrovizije. Već u startu možete da pročitate nekoliko ekskluzivnih intervjua, a i pogledate mnogobrojne fotografije sa nacionalnih izbora i Pesme Evrovizije koje su prvi put ugledale svetlost dana. Nadam se da će vam se dopasti i da ćete ga rado posećivati!

Takođe, tražimo saradnike, pa ako ste zainteresovani, pogledajte sledeći link:
http://www.evropesma.org/evropesma-org-trazi-saradnike
EVROPESMA.ORG :: Vaš evrovizijski svet - Dobrodošli!

Linkback: http://forum.evropesma.org/index.php?topic=1747.0

Milos-S:
Fenomenalno  ;:))  ;(:);  :G)

bojan92:
Supe izgleda! ;(:);

Miloš:
A sada da vas detaljnije upoznam sa našim sajtom  :)

O NAŠEM UDRUŽENJU
Na strani O NAMA, saznajte više o radu OGAE Srbija, hronološki od samog osnivanja do danas. Putem te stavke u meniju, možete videti i članove Upravnog odbora udruženja, ali i saznati kako se učlaniti u OGAE Srbija i koje beneficije imaju članovi.

Naše kontakt podatke možete naći na strani Kontakt, gde se nalazi i kontakt formular, koji takođe možete koristiti.

VESTI
Trenutno, glavne sekcije vesti su Evrovizija 2015, Dečja Pesma Evrovizije, Intervjui, OGAE vesti i Aktuelno.

Evrovizija 2015 će obuhvatati vesti u vezi sa predstojećim takmičenjem u Beču, nacionalnim izborima, ali i drugim bitnim temama u uskoj vezi sa Pesmom Evrovizije.

Dečja Pesma Evrovizije se, kao što se da naslutiti, bavi svim dešavanjima u vezi sa Dečjom Pesmom Evrovizije.

U kategoriji Intervjui, objavljivaćemo naše intervjue sa ljudima koji imaju evrovizijsku pozadinu, a već sada možete pročitati intervjue sa Maiken Mäemets, predsednicom OGAE International, zatim Ninom Radojičić i Vladimirom Graićem.

Sekcija OGAE vesti je namenjena vestima u vezi sa OGAE takmičenjima i ostalim bitnim za naše udruženje.

U rubrici Aktuelno, naćićete pre svega vesti u vezi sa ranijim predstavnicima na Pesmi Evrovizije i njihovim novim projektima, pesmama itd. Ovu sekciju možete pronaći pri dnu naslovne strane sajta, ali i preko glavnog menija, tj. u podmeniju Vesti.

Neizostavan deo našeg sajta je i Kalendar događaja, gde se na pregledan način možete informisati o datumima nacionalnih izbora, ali i drugih važnih događaja.

Tu je i jedan od zanimljivijih delova sajta, Blog, u kome trenutno možete pročitati blogove naših članova Saše Blagojevića (Ekspedicija 2014 – Kopenhagen, Danska (prvi deo)) i Tijane Vučelić (Kako sam zavolela Eurosong), a uskoro će ih biti još.

Želimo da imamo interakciju sa posetiocima sajta, te dobrodošli ste da komentarišete na članke koje objavljujemo. Polja za ostavljanje komentara se nalaze ispod svakog članka.

ISTORIJA
Posebno smo ponosni na deo sajta posvećen istoriji Pesme Evrovizije i OGAE takmičenja. Ovaj deo sajta se trenutno popunjava, a cilj nam je da posetiocima istorijske podatke predstavimo što kompletnije i na pregledan način. U tu svrhu, možete videti Istoriju Evrovizije po godinama, Istoriju Evrovizije po zemljama, kao i deo sa pregledom srpskih i jugoslovenskih nacionalnih izbora.

Povremeno objavljujemo neke zanimljivosti u kratkoj formi u rubrici Zanimljivosti sa Evrovizije, pa pratite nas!

GALERIJA
Članovi OGAE Srbija bili su prisutni na svakom srpskom nacionalnom izboru i Pesmi Evrovizije od 2004. godine, te otuda i mnoštvo fotografija sa ovih događaja. Trenutno je ubačeno preko 2000 fotografija, od kojih ćete mnoge videti po prvi put. Pogledajte SVE GALERIJE!
PRIDRUŽI SE UREDNIŠTVU SAJTA
Ako ste veliki fan Pesme Evrovizije ili na neki način gajite simpatije prema ovom takmičenju, pridružite nam se! Budite deo tima prvog srpskog evrovizijskog sajta evropesma.org! Pogledajte kako postati naš saradnik i javite nam se uskoro. Formiramo redakciju, pa sada je pravi trenutak da nam se priključite!

mirCo:
Zastava Ukrajine je naopačke. ::()

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju
Powered by SMFPacks SEO Pro Mod | Mapa sajta