Look all around > Web site and Forum

Predlozi i utisci o forumu

(1/599) > >>

Miloš:
Sa novim novogodišnjim izgledom foruma, sada imamo i neke nove alate na forumu. Dodata je galerija za koju ću uskoro napisati neko uputstvo za upotrebu. Bez obzira na izbor jezika na forumu, interfejs galerije je na engleskom jeziku, ali rad sa njom je jednostavan pa nadam se da neće biti većih problema. Galerija je vidljiva samo registrovanim članovima!
Osim galerije, sada imamo i chat. Ako ste već ulogovani na forumu, ne morate se ponovo prijavljivati i za chat, već mu samo pristupite klikom na http://www.evropesma.org/forum55/chat/index.php, odnosno na link u glavnom meniju foruma. Chat mogu da koriste i gosti, tako što će za korisničko ime da ukucaju nick koji žele da koriste na chatu ili ostaviti prazno polje u kom slučaju im se automatski dodeljuje neki broj kao nick. Gosti ne popunjavaju polje za lozinku! Na chatu su mogući javni (public) i privatni razgovori, omogućeni preko privatnih soba.
Od sada, u svom profilu možete uneti i Vaše nickove, odnosno adrese za Skype i Google Talk. U spisku članova, takođe možete videti ove podatke za one članove koji su ih uneli. Da bi se u spisku članova video i Vaš status u Skype-u, potrebno je da ga podesite na sledeći način: u vašem Skype programu, idete na Tools-Privacy i čekirate "Allow my online status to be shown on the web". U suprotnom, status će uvek pokazivati da ste offline.

Pored ovih novosti, danas stupaju na snagu i nova pravila foruma koja je obavezno poštovati, pa ih stoga detaljno pročitajte! Takođe, ukoliko Vaši potpisi, avatari i lični tekst nisu u skladu sa novim pravilima, molim da ih promenite.
U ovoj temi ostavljajte Vaše predloge i utiske u vezi sa forumom :)

Linkback: http://forum.evropesma.org/index.php?topic=336.0

Simon87:
Utisci su extra

Djole89:
Sta da kazem sem fantasticno! ;) svaka cast... :)

BigBrother:
Forum je prelep.... sve pohvale :D

TyKy:
SAVRSENO!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju
Powered by SMFPacks SEO Pro Mod | Mapa sajta