ie Irska 2024: Bambie Thug - Doomsday Blue

Malo mi je razočarenje što neće biti one zvijeri iz spota na pozornici, ali opis nastupa svakako obećava!
 
So: staging. Bambie is inside a circle of candles, wearing a black dress with a tutu skirt and shoulder horns. Their usual dramatic white face makeup is topped with hair styled into antlers. There’s also a bare-chested dancer giving centaur vibes, who accompanies Bambie in some balletic choreography.

Veštica ne odustaje od veštičarenja.
Insomnija i ti ijaaaaaa
 
Bas moze da bude Dark horse i pokupi celu stvar. Ako adaptira pevanje da se dopadne ziriju, jer da peva ume, publici ovo ima da upada u oci (setimo se Lordija), ima neki umetnicki dojam... Ne bi me iznenadilo da krene da skakuce po kladionicama uskoro....
 
Pobeda je neizvodljiva, ali su već 9. na kladionicama, uskoro 8. Ne bi me šokiralo da završe na levoj strani tabele. A ni da budu poslednji u PF.
 
Ne bih rekao bas neizvodljiva. U ovom trenutku ne znamo nista. Bas, bas nista. Skorije nismo imali ovoliko favorita da su tu negde. Poslednji put tako bese bas sa Koncitom, pa razuveri sve neverne Tome. I ostavi velikog traga.

Ne kazem da je izvesna pobeda jer je konkurencija, kao sto sam rekao izvanredno jaka. Ali ovo vizuelno prilicno ima da strci, vokalno ima momenata da se dopadne i jednima i drugima pa se mozda desi cudo. A hejt je odlicna stvar, jer ne ostavlja nikog ravnim. Volis ili ne. Reakcija postoji.

Kako god, voleo bih da donese lep rezultat Irskoj, malo da ih podstakne, u takmicarskom smislu.
 
Ovo je bukvalno previše wtf za veći deo Evrope i lako će je povezati sa satanizmom, ogroman turn off za istočnu evropu, a i dobar deo zapadne.
 
Nisu se kvalifikovali za finale 8 od poslednjih 9 godina. Preterano je ambiciozno razmišljati o pobedi ili očekivati pobednički nastup od države koja konstantno završava na dnu svakog polufinala.

Sam plasman u finale bi im bio izuzetan uspeh i potencijalna odskočna daska za neku mini-renesansu.

Da, pesma i izvođač imaju neki umetnički kvalitet i talenat, ali je sve divlje, messy i prepuno ideja, bez neke uokvirene celine.
 
Mislim da ih je Bambie već prodrmala Irce samom činjenicom da su tu gde jesu i u smislu priče o pesmi, kladionica itd. a da to ima neki afirmativni kontekst, a ne kao prethodnih godina kada su uglavnom bili predmet sprdnje. Uostalom, bilo je i očekivano jer izbor primetno beži od njihovih uglavnom neinspirativnih, safe i smaračkih pesama.

Od pobede nema ni p, ni o, b, d, ili e, budimo realni.
 
Ovo je bukvalno previše wtf za veći deo Evrope i lako će je povezati sa satanizmom, ogroman turn off za istočnu evropu, a i dobar deo zapadne.
U tome je i poenta. Tako se mislilo i za Lordi. I mislim da koliko moze negativnog, toliko moze i pozitivnog da pokupi.
Jedino sto mi je kao pesma manje himnicna, vise ide na neku umethost, a to nisam siguran da moze bas toliko da upali u ovom slucaju, i dovede ih do vrha.
 
Plus poređenje sa Lordijem niđe veze.

Pesma nije pevljiva, nema catchy momenat, previše je wtf, to što su mišljenja fanova podeljena ne znači ništa, jer fanovi ne predstavljaju generalnu publiku.
 
Plus poređenje sa Lordijem niđe veze.

Pesma nije pevljiva, nema catchy momenat, previše je wtf, to što su mišljenja fanova podeljena ne znači ništa, jer fanovi ne predstavljaju generalnu publiku.
Ali ne možeš glasati protiv pjesme, dobro je dok god ima onih kojima se sviđa i koji bi glasali. Evo ja prvi bih glasao, a vjerovatno ću glasati preko ROTW.
 
Back
Top