237. FSC - Women's Day

Cestitke Petru na pobedi, fenomenalna pesma i zasluzena pobeda. Lagano 12 poena od mene #klan
Cestitke i Ripleju na odlicnoj organizaciji, kontam da nije bilo lako organizovati u PZE nedelji.
Hvala svima koji su glasali za Kovacs, top 10 kao sto sam i prizeljkivao šŸ’•

Čestitke Petru na zasluženoj pobjedi, 6p od mene, kao i Replayu na super organizaciji! šŸ™

Hvala svima na glasovima za Halsey i predivnu Sorry, pjesmu koja mi jako puno znači, ovo 13. mjesto (ako sam dobro vidio) je meni doslovno ko pobjeda jer sam uspio ovu ženu napokon uvesti u finale nakon Å”to je ČETIRI puta ispadala u polufinalu.

Slanjem takve jedne divne numere stavljam točku na i svojoj solidnoj FSC karijeri, bar na neko vrijeme, nije stvar rezulatata ni atmosfere ni ničeg takvog kao Å”to su znali dramiti, naprosto je doÅ”lo do nekog zasićenja i viÅ”e mi ovo takmičenje ne predstavlja nekadaÅ”nju zabavu, a da se tjeram da sudjelujem, nema mi smisla.

Čestitke joÅ” jednom i sve najbolje ikada! šŸ™

Bravo Replay za organizaciju i banere! Najbolje izdanje od povratka FSC. šŸ™Œ

Čestitke Petru, mojih 12pf/8f, odlična pesma i zaslužena pobeda. šŸ‘

Hvala svima na glasovima za Malu, a naročito domaćinu, pobedniku, zelenom, NSTS i, od danas, mom novom izabranom Fitnessdoctoru!

Čestitke Petre, super pesma :D
A svakako i jako izdanje i odlična organizacija i prezentacija!

edit: jao organizatore pa hvala na 12 u pf :love:

Cestitke Petru na pobedi, mojih 12 poena.

Hvala svima koji su glasali za Lilith Czar, jedno od mojih najvecih otkrica u zadnje vreme...........ni sanjao nisam da ce ovoliko bodova skupiti i biti na korak od pobede Sto se mene tice, ja sam ovim drugim mestom i vise nego zadovoljan! Hvala jos jednom.

Cestitke Replay za fenomenalnu priredbu......od samog logo-a do tabela, sve je bilo savrseno i drago mi je sto se poklopilo da se bas na ovo izdanje vratim šŸ˜ Ostace mi u najboljem secanju!

Happy Big Brother GIF by MOODMAN

Petre zaslužena pobeda. Svaka čast na pesmi. Žao mi je Ŕto nisam dao viŔe poena ali prejaka konkurencija!

Replay, rasturio si! Sa odabirom teme i organizacijom a i pesmom. Bravo!

Cestitke Replay za fenomenalnu priredbu......od samog logo-a do tabela, sve je bilo savrseno i drago mi je sto se poklopilo da se bas na ovo izdanje vratim šŸ˜ Ostace mi u najboljem secanju!
Hvala 🄰
Drago mi je da si se baŔ kod mene vratio i da ti je leglo izdanje 🄰

Volim kada mi pobedi 12 poena. Stvarno, i viÅ”e nego zasluženo! :D Čestitke Petru. šŸ†
Bravo Replay za odlično napravljenu finalnu prezentaciju glasova! šŸ‘

16. mesto za Jebu, thje, moglo je to i bolje i zaslužila je sigurno viÅ”e. :cautious: Zanimljivo je da sam delio poziciju sa svojom FSC bebom (Leom Michele) od koje je moja pevačica imala veći broj glasača.
Å to se ostalih rezultata tiče, odlični su jer sam za ceo top 5 glasao. Raye je na visokom 4. mestu, Kovacs na finom sedmom, a Lali na solidnom devetom. Potencijalna Lenina pobeda koju sam "predviđao" je ispala komična! šŸ˜…

Hvala veliko Boxy :love: i Sparkle :love: na po 12 poena. NiŔta bez vas! Hvala puno i Majsti na 8 poena, te Evroniku, Liberti i Anhelu na 6 i svima ostalima koji su dali poene.

Hvala svima na SVAKOM poenu. Ja volim da shitpostujem i da trolujem, ali iskreno sam zahvalan jer nije lako u ovakvoj konkurenciji biti u top 10 nekome.

Ovo mi je možda i najdraža pobeda do sad jer sam pobedio u paklenoj konkurenciji sa pesmom koju obožavam i koja nosi snažnu poruku, a koju sam objasnio ranije danas nemajući pojma da bih mogao da pobedim. Iskreno, očekivao sam top 10 i upis na LU 🤣, ali pobedu ne jer sam proÅ”le godine možda slao i bolje pesme od ove, a nisu proÅ”le kako sam želeo. JoÅ” veće iznenađenje da je ova pesma dobila poene i jednog i drugog muzičkog tabora, to takođe nisam očekivao.

Å to se organizacije tiče, teÅ”ka srca ću morati da je prepustim jer trenutno nemam vremena za istu. Znate i sami da ja volim da to Å”to viÅ”e liči na ESC, a trenutno nemam vremena da dam svoj maksimum i to mi nije to. Žao mi Å”to nismo joÅ” uvek imali jFSC, ali ima vremena do kraja sezone. :)

JoÅ” jednom hvala svima i ne zaboravite - neko vas posmatra i taj neko je vaÅ” mobilni telefon/laptop! :D

Back