TOP 10 na kraju ahahahahahaha !!! Ma car sam, nema dalje, to je to, šteta što nisam snimao svoja paranoidna cepanja i neartikulisane krike dok sam sa nevericom gledao kako tokom celokupnog glasanja ližem pod. Pesmu sam inače naša slučajno pre par meseci i delovalo mi kao nešto što može da pobedi na FSCu, meni lično ništa posebno, no i top 10 je odličan plasman, pogotovo jer ga u poslednje vreme propuštam za poen ili dva,
Hvala Dinedeu, Majsti, Liberti, tetsujinu, Đoletu, Destriju, Vaxu, Stojadinki kao i Milanu Rumunu na visokim ocenama. Hvala i ostalima na sitnijim poenima.
A sad ono što mi je zapalo za oko i gde se ispostavilo da sam, kao i obično, ciljao pravo u metu:
-Pomenuh na gledanju da mi je Malu slična mojoj Ageliki iz 2015. koju su isto svi hvalili pa bila 13 i da isto očekujem i sa Malu. Neki me kritikovali odakle mi ideja da povezujem te dve pesme, kakve to veze ima ... - na kraju bilo kako sam i rekao, ova završila 14.
- Destroyer me povezao sa Lauren na gledanju, što me šokiralo. Ne znam kako je uspeo, uvek sam smatrao da nemam tipičnu vrstu pesama koje šaljem na FSC i da je gotovo nemoguće skontati šta šaljem na koje izdanje jer sam žanrovski najraznovrsniji od svih učesnika, no on je, nekako, skontao. Čestitke

- 12 za Biljanu iz PRINCIPA!
- Tinte reče da nema ništa od mene jer mu se pesma dopala ali ipak TOP 10!
- Eticina pesma me podsetila na moju Dolceneru, koju sam slao upravo kada sam Eticine izvođače dobio kao zadatak, te sam i pomislio da se verovatno ona krije iza Silvije, a tako i bejaše.

- Leo odmah skontao da mu je "zajednička" 7 od Marka H i mene zapravo samo od Marka H
Petru čestitke za pobedu, pesma, kao i on, ko bombona, a iako mi je uživo nastup pokvario celokupan doživljaj odlučio sam da to ignorišem. Inače sam je sačuvao na plejlisti već prilikom prvog, površnog slušanja, a to se dešava jedino kad mi se na prvu nešto učini interesantnim pa sačuvam da bih posle studiozno preslušao.
Veritasu čestitke na priredbi ali ne vidim poentu da se nečiji glasovi spajaju, a nečiji ne. Svakako jako lepo izdanje i organizacija.