Pa u utorak u 8 i 20 ce biti objavljeno zvanicno na youtube.Gde ste ovo čuli? Zašto nije objavljeno zvanično?
Ovo je baš takav tip pesme, gde vokal igra glavnu ulogu, znaci pesma nije da kazemo toliko znacajna ovde se uspeh ove pesme bukvalno svodi na to, da li ovaj lik ume pevati dobro uzivo i ima jak i dobar drajv za ovo, zatim kakav ce biti nastup i da li ce imati zenske pratece i mozda ih cak dosta pojacati, ovo zvuci posebno na kraju himnično, ali sve zavisi od izvodjaca, pesma kao pesma jeste ovako na prvu kao sigurna za ulazak u finale, nadam se da ce se potruditi Belgijanci na sceni da to dobro izgleda, ovo je jedina pesma ne znam koliko godina unazad da mi je makar solidna iz Belgije, obicno ih ne volim..Ima lepu atmosferu, kraj stvarno jeste dobar. Čekam visok kvalitet zvuka, ali ima potencijala.![]()
u tom i jeste problem...nema na escu više putaBome, što više slušam ovo, sve mi je bolja. Jedva čekam da dođe na Spotify
Pa ko ti za sada ima 100% paznju publike logicno Ukrajina, zatim za publiku su i pesme iz Litvanije, Estonije i otprilike je to too, jedino za te 3 pesme vec sada u februaru znas da u sistemu gde publika glasa 100% te tri pesme sa ovakvim nastupima(a bice jos bolji u maju sigurno i profesionalniji) ne mogu ispasti, svi ostali jos uvek nisu sigurni finalisti, mada i Norveska ce proci moralaa bii, znaci 4 zemlje samo imamo da ne mogu bas u polufinalu vec ispasti, ostali ce se svi boriti zestoko za sada ,govorim od ovih izabranih pesama..Pa tačno je da fanovi glasaju ali kad uzmeš njihov postotak od mase koja sebe isto smatra " fanovima" ali esc gledaju u polufinalu i finalu onda ovi pravi fanovi pout nas su vrlo smešan udeo.
Kod publike pali ono što je skrenulo 100 % pažnju. Svi ostali skupe smešne bodove od nekoliko do 20 - 30 poena i tako...
Nekolio pesama (tri do pet) razbije, pokupe ceo telovoting a ostali se osvrću ok svoje ose..