rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Meni je bolje da idu podrumare na ESC. Da postoji neko na mejnstrim sceni sa kvalitetnom muzikom koja bi bila konkurentna na Evroviziji, do sada bismo već znali za njih, ne bismo morali da nagađamo. Pritom je naša mejnstrim muzika toliko bajata i bleda kopija hitova iz drugih delova sveta od pre 5-10 godina. Pre bih da ode neko nepoznat sa nekom svežom idejom i konceptom.
Slažem se, i ja sam za podrumare ali originalne i sa konceptom, ne Milan Bujaković podrumara tip.

One su se raspale zato što je došlo do kraja ugovora, nisu one doživele neki neuspeh da bi se zbog evrovizije raspale, šta više samo su dobile na popularnosti jer je hajp bio ogroman, nastup iz polufinala za dan prešao 5 miliona pregleda.
One nisu imale toliki broj pregleda zato što su ljudi glasali za njih i zato što su napravili neki uspeh na Evroviziji(naprotiv glasali su samo Srbi, Crnogorci, Makedonci...), već zato što su u tom trenutku bile popularne u Srbiji i medju našim gasterbajterima, koji objektivno slušaju zaista tu vrstu muzike.
Dakle da su tu istu pesmu pevale lupam Frajle, one bi imale te godine milion pregleda možda i manje, one nisu bile 15.mesto i dobili te neke glasove od dijaspore zato što imaju nestvarno dobru pesmu te godine, već zato što su imale folk hit godinu-dve ranije, dakle te preglede su nabijali naši ljudi, nisu sigurno tu pesmu na youtube i spot i nastup gledali ljudi sa Islanda, Češke, ili Jermenije....

Džordži bi bio super samo da mu neko napravi dobru pesmu.
Sad kad nas sledeće godine predstavlja neki random strejtaš.

Pa vi želite Mariju Serdar za novo 18. mesto, jao
Zašto si uveren da bi bila 18.mesto?

Jelena i Marija su obe stojale na sceni i pevale PESMU, dakle ona koliko znam ima baš neverovatno moćne i dobre vokalne mogućnosti, malo podseća i na Destiny koja pokidala prvo na dečijoj, a zatim na Evroviziji 2021.godine.
Marija bi sigurno dobila glasove žirija, jer je redak i baš izuzetno dobar i prodoran vokal(muški Slimani), znači čak i da ima lošiju pesmu od Jelene Tomašević i Marije Šerifović bila bi u finalu i moguće u top 10 u najgorem slučaju kod žirija, pa bi zbirno možda bila makar u top 10 u finalu Evrovizije.

Pa rok/ tvrđi zvuk je budućnost Evrovizije. 3 od poslednje 4 godine kod publike pobeđuje rok/ industrija.
Ja kažem lepo Ritam Nereda, Goblini(iako znam da nema ništa od toga nikadaaa naravnoo, ali neko sličan njima sličan fazon) svi se valjaju od smeha, umesto toga hoće Desingericu i neku Barbaru da osvojimo 15.mesto u polufinalu od 15 pesama lol

Da predložimo E-play isto bi se valjali, a druge zemlje čak pobedjivale i sa komercijalnim tvrdjim pesama pa čak i sa nekomercijalnim...

Mislim da se ne govori dovoljno o tome da je na pobedu Marije Šerifović uticalo i to što je bila prva i jedina(?) buč lezbejka na ESC.

Back