nl Holandija 2022: S10 - De Diepte

Nikad u životu zbog Hrvatske nisam ovoliko strepio na kraju prozivanja finalista (čak i kad smo kao imali neke šanse za prolaz) kao večeras zbog Nizozemske. Otkucaji su mi vjerojatno bili preko 150, i cijelo vrijeme mislim “ma daj, pa predobra je da ispadne, nema šanse”, ali ima taj neki crv sumnje uvijek. Kad sam čuo The Netherlands, sreća do neba! @Filhy, definitivno korak do srčke 😫

Ali bravo, bravo! Lutkica najdraza 🥰
 
Meni je ovo prelijepo bilo i ajde možda bih volio da su bili laseri, ali stvarno mi je bila dovoljna pjesma i njena emocija koja je probijala ekran. Isto sam bio nervozan kao da je Srbija ostala, i sestri i meni ona najbolja ukupno, i oboje kao MA NE MOŽE ONA DA ISPADNE, NEMOGUĆE

Mora top 10 u finalu, a biće sa lijeve strane svakako
 
Očekivano, emocija je bila na nivou, ali mi pesma i dalje ne paše 100 posto.
 
Ne znam. Meni je sinoc bas falila ta emocija u njenom glasu. A sto se tice prolaska nisam ni najmanje sumnjao.
 
Ufff, koliko je ovo bilo sinoć divno. Zasuzile mi se oči kada sam vidjela da će se rasplakati pred kraj. Čisti dokaz da ne trebaš skoro pa nikakav nastup kada imaš pjesmu.
I ja sam na kraju bila prenervozna da slučajno ne ispadne nekim čudom.:oops:
A inače ovo je pjesma koja od svih sinoć (takmičarskih) najbolje sada prolazi na chartovima po zemljama, zašto imam osjećaj da je zapravo odlično prošla na tvt:unsure: Mislim od mene je svakako dobila glasove.
 
Baš emotivno izvođenje... Ono kad je na kraju skoro zaplakala... uff. :cry:
 
Jutros pio kafu sa mojima, sumirali utiske i pitam mamu zasto joj Holandija nije u Top 10, jer sam bio siguran da ce joj biti u vrhu. Njen odgovor je bio, da joj je ona bila nekako bezlicna, neubedljiva i nije joj ostavila neki dobar utisak, za razliku od Portugala.
 
Back
Top