Olimpijske igre

Fenomenalna borba odbojkaàa protiv Francuza koji su favoriti za medalju.

Što se košarke tiče realno je bilo da gubimo pa gledamo eto na Portoriko i Južni Sudan. To su utakmice gde se imamo čemu nadati.

Ako odbojkaši budu igrali ovako do kraja turnira bez obzira na ovaj tesan poraz, možda i bude nešto... Košarkaši ipak očekivano, to je SAD ali možemo mi ovde do srebra ili bronze... Vaterpolosti moraju bolje... Šteta za Mikeca i Bunčića! Čekamo odbojkašice i košarkašice...

Bas tezak dan za nase sportiste, osim vaterpolista nista.
Iskreno sam se nadao da odbojkasi mogu da pobede Francuze, pogotovo kada su uzeli 4 set.

Odbojkaši, iako su izgubili, iznenadili su me pozitivno. Borili su se hrabro protiv favorita i možda iznenade u nastavku takmičenja.
Košarkaši su mogli biti bolji, makar malo manja razlika da bude.
Vaterpolisti bruka iako su pobedili.
Mikeca mi je žao, možda je mučenik imao tremu. Šteta što se jučerašnji rezultat nije računao za medalje 😅

Pa ono sta znam, nisam pratio kako Japanci igraju vartepolo, ali ono sto je sigurno, dobri su tehnicki, brzi, disciplinovani, tako da verujem da su tezak protivnik.

Bas smo lose krenuli sta su najavljivali na kraju ce biti dobro ako ponovimo london i 4 medalje

Uh, namučiše se košarkašice. Na kraju pobediše Portoriko sa 58:55, ali samo 3 poena u poslednjoj četvrtini je neverovatno.

Košarkaši su mogli biti bolji, makar malo manja razlika da bude.
Iskreno očekivala sam da su Ameri naloženi da dokažu kvalitet, posle utakmice na jednu loptu protiv Južnog Sudana, i nekih kretenskih komentara S.A. Smitha i Gilbert Arenasa, tipa kako su zamalo izgubili od "nekih Afrikanaca", i tako nekog ismejavanja u stilu američke izuzetnosti...
(A Dinke možda i nacija s najboljim predispozicijama za košarku na svetu, visoki i krakati, tek će da dolaze talenti odatle...)

Više me brinu sledeće dve utakmice...
Nama su kriptonit divlje ekipe koje krene šut za 3, a to neko ludilo može da se desi i Portoriku i Južnom Sudanu...
Ali verujem da će ući maksimalno ozbiljno u obe utakmice, pre svega u odbrani perimetra...

Odličan je sistem, zanimljiv, nema nevažnih utakmica...

Baš smo loše startovali. Nisam očekivao toliki pad kod Mikeca, ali očigledno je pritisak odradio svoje. Bunčiću svaka čast, malo je falilo za tu bronzu. Odbojkaši su pružili solidan otpor, ishod kod košarkaša smo mogli da predvidimo, a za vaterpoliste i košarkašice zaista nemam adekvatan komenatar. Iako su pobedili, nedopustivo je da od Japana primiš 15 golova, a tek je nedopustivo i neshvatljivo ne samo da ispustiš sigurnu pobedu od 20 razlike, već da dozvoliš sebi da u poslednjoj četvrtini daš 3 poena. Nažalost, ne očekujem mnogo od ovih Igara, nadam se da će me demantovati.

Čim je Vučić roknuo 200.000 za zlato znalo se da nešto smrdi...! 😅

Bravo za Zoranu i Damira! Mislio sam da ce psihicki potonuti ali ovde su pokazali klasu. Svaka cast:love:

Sto se tice kosarkasica, nedopustiv je onakav pad u zavrsnici. Nadam se da ce ih Marina dobro izribati.

Svaka cast odbojkasima na prikazanoj igri protiv Francuske a takodje i na pozrtvovanosti. Samo neka nastave ovako.

I Buncicu svaka cast bez obzira sto nije uspeo da osvoji medalju. Nadam se da ce mu ove OI biti podstrek da radi jos jace i da se na sledecim igrama pojavi kao ozbiljan konkurent.

Taman upalio TV da čujem publiku kako negoduje a Nole nešto na uvo pokazuje :D

Šta se desilo ahaha

Back