Moze neka teza tema. A inace sam uvek za neku evrovizijsku temu u bilo kom kontekstu. Da li je vezano za izvodjace, drzavu, neke odredjene smernice ...
Drago mi je da sam uspeo sinoc da prisustvujem finalnom Slusamo FSC, s obzirom da se cesto poklopi da ne mogu da prisustvujem.
Licno, najbolje uzivo izvodjenje i steta sto nije to poslato je
Call Me Karizma - Nails. Pohvalno i za
Pastora Soler - Rascacielos i
Eivør - Rain koje su takodje bile odlicne uzivo. Steta sto nije bilo puno uzivo izvodjenje.
Jeste da ovako nisam cesto prisutan i u toku (sad vec nekoliko meseci), kod mene ne manjka motivacije i sl. jer se uvek radujem narednom FSC-u sa manje vise istim zarom. A sto se tice ovog FSC-a, mozda mogu da se nadam TOP 10 rezultatu, a i voleo bih sa ovom pesmom da i to ostvarim. Bilo je lepih komentara i ocena. Finalni rezultat necu ispratiti i tek tamo sutradan popodneva necu znati ko je pobedio

.
E, da. Jos samo cu da dodam. Da je kojim slucajem
Precious Pepala prosla u finale, nakon jos nekoliko slusanja, postala bi mi najbolja pesma izdanja. Od mene bi dobila 12p u finalu. Mozda jednostavno pesmu treba vise puta poslusati, vise vremena, ne znam; ali poslednje mesto je skandalozno sa malim brojem poena.