270. FSC - Реч

Za rezultate se treba konsultovati i sa vasiono čuješ li me, ko je otključao te senzore kod sebe prolazi.

Mislim da je dracarys pomenuo da je poslao pesmu po “standardu” koji prolazi pa nije prošao, moje promišljanje je takvo da ne treba ponavljati recepte koji su se odigrali nego pronaći novi, sveži.

Razumem Lea što mu FSC više nije toliko zanimljiv, jer se nalazim u istoj situaciji već neko vreme. Po svemu sudeći, mislim da će mi ovo biti poslednja FSC sezona i da je vreme za neke nove hobije. ✨

Ne da mi nije zanimljiv nego nemam kad. #previšeseksa #ljubavcveta
Cant Handle It Too Much GIF by Travis

Sad bih postavio neku pesmu al dobiću ban.

Hoću temu gde su zadaci : pevačica treba da bude plavuša i da peva jazz ili baba iz Uzbekistana sa pola noge.

Hit. 🤣
Možemo rekreirati jednu od Stevanovih tema (mislim da negde imam sačuvane slike sa zadacima) jedino ne znam da li bismo imali problema oko autorskih prava. 🤣🤣🤣

Šalu na stranu, meni su interesantnije i izazovnije što teže i ograničenije teme, ali razumem da ima i ljudi koji ih ne vole toliko. 😃

Da da, treba Stevana vaditi iz podruma samo da organizuje Fsc, dobio sam zadatak da šaljem dedu 70+ da peva na francuskom, debitant. 😂 i treće mesto.

Teške teme me uvek dovedu do takvih pesama za koje nisam verovao da mogu da izbunarim. Nekim pesmama sam se smejao što sam ih slao i prezadovoljan sam kakav paprikaš je moja lista.

Back