271. FSC × Country Music

Ma pobediće neko ko je od svih dobio po 6-7 poena, zmije se izjele međusobno, kolateralna šteta pobednik.

Kakva crna žena iz Luizijane (da ne omašim slučajno)?! I to je favorizuje Petar koji znamo kakav stav ovde konstantno seje prema starinskim pesmama.
Da nije smešno, bilo bi žalosno. 😂

Kakva crna žena iz Luizijane (da ne omašim slučajno)?! I to je favorizuje Petar koji znamo kakav stav ovde konstantno seje prema starinskim pesmama.
Da nije smešno, bilo bi žalosno. 😂
Ne favorizujem je samo ja, zato se i digla ova buka lol

A pesmu obožavam još iz GTA dana. ❤️

Bukvalno ja kad igram GTA San Andreas. Samo idem vozim i slušam K Rose Radio ^^

Nije važno ko pobeđuje. Mene je pesma vratila u najlepše doba i zbog toga sam zahvalan onome ko je poslao pesmu.

Imam još par otkrića na ovom izdanju i zahvalan sam onima koji su kopali i našli takve pesme i izvođače.

Uživajte i hajde da živi dočekamo kraj ovog izdanja a pobednik manje više važan. Nek pobedi zaista pesma koja se svidela većini.

Mi kao nešto polemišemo o pobedniku, a ko je pobedio ne zna čak ni organizator 😂

Ja svoje glasove šaljem za 5-10 minuta.. Možda i odlučim pobednika 😂

Ne mogu da verujem da se na ovom izdanju raspravljamo oko favorita. 😂

A pišete da je dosadno i neinspirativno izdanje i da se odužilo. Eto, zanimljiva dešavanja izgleda samo ostavljena za pred kraj. 😀

Unpopular opinion, meni je Luizijana poprilično iritantna numera, uz dužno poštovanje. :giggle: Jeste onaj izvorni kantri i vrlo verovatno najveći zicer ovog izdanja, ali meni se ne dopada. Npr. 9 to 5 Dolly Parton bi mi verovarno bila u top 3 u ovim okolnostima. Sve se svodi na ukus i malo mi je nerealno da je neko favorizuje zbog GTA. :ROFLMAO: Ja sam redovno prebacivao stanicu kad mi naiđe tokom vožnje ili misije. :D

Bukvalno ja kad igram GTA San Andreas. Samo idem vozim i slušam K Rose Radio ^^

Nije važno ko pobeđuje. Mene je pesma vratila u najlepše doba i zbog toga sam zahvalan onome ko je poslao pesmu.

Imam još par otkrića na ovom izdanju i zahvalan sam onima koji su kopali i našli takve pesme i izvođače.

Uživajte i hajde da živi dočekamo kraj ovog izdanja a pobednik manje više važan. Nek pobedi zaista pesma koja se svidela većini.
Bukvalno sam se radovao kad naiđe na radiju. 😭 GTA V neću pamtiti ni po čemu, a VC, SA i 4. odlične igre.

Pozdrav, ja sam nov ovde ali verovatno me neki od vas već prepoznaju sa survivora i možda drugih igara. Dugo nisam učestvovao na ovakvom takmičenju, ali bih voleo opet ako mi budete dozvolili (ne znam da li postoji nekakav uslov za učešće)

PS: Louisana Woman, Mississippi Man je fantastična pesma

Ko je umro i ostavio vas da odlucite kakvo je ovo izdanje. Ovo je najbolje izdanje ove godine.

Back