271. FSC × Country Music

Ja sam tek sada skužio da sam izostavio 4 boda u finalu za Pokija. Uglavnom upisano je u tablicu i uploadano je.
Ne mijenja poredak već ima samo 4 boda više. Išao sam sada dodatno provjeravati sve iako sam 100x. -.-

Užas i stres.

Ja i kad ćutim napravim skandal... Izgleda da mi je to u krvi.

Što se tiče pobednika koji se ovde predstavlja pod nikom " Paučica " vidiš da nije bilo potrebe se brineš kada si pobedu sebi već osigurala, način na koji si to uradila mi se gadi, ali opet stigla si do svog cilja! Biće od tebe ozbiljni forumaš. Ja ne znam razlog zbog koga si ti kivna na mene, ali budi sigurna da ću sada da ti ga dam i da znam zašto je to tako! 😉
O čemu se ovde radi?!

1728943265753.gif

Ne znam kakvu ja to auru imam oko sebe, ali jedino što mogu reći jeste da nikoga ne mrzim, nikome ne želim zlo, nikoga nisam izbojktovala niti sam išta danas rekla da bih unizila pesmu i forumaša. Izvinjavam se Stefixu ako sam ga povredila. Ja iskreno nisam srećna što sam pobedila, da ne kažem da trenutno plačem. Ali izguraću organizaciju do kraja i potrudiću se da budem dobar domaćin. Stefixu sam poslala privatnu poruku u inbox. Nadam se najboljem.

Pa nista ono danas iz teme sto sam napisala. Ako je nesto drugo onda ne znam. Rekla sam bila nekad davno jednom forumasu da mi Stefix nije simpatican ali ovaj komentar sto sam ostavila za njegovu pesmu nije imao apsolutno nikakve veze sa njim niti sam je izbojkotovala. Izvinite, meni stvarno svadje ne trebaju. Uznemiravaju me i spremna sam na razgovore. Evo izvinite.

Paucica i Stefix drama, Mala i Bebi part 2.

Meni je pobednicka pesma u pfu na prvo slusanje bila 12, ali onda se spustila na 6 i u finalu mislim da je bila trojka ili tako nesto.

I Hope godinama slusam i voleo bi da sam je slao, ali posto nije bilo moguce da se posalje verzija feat. Charlie Puth nisam je ni razmatrao, posto sam uvek tu verziju slusao.

Better Man se nisam setio inace bi je pokusao slati (tako da sam do negde bio blizu da mi je Anhel mogao ukrasti pesmu).

Ni ja ne razumem o čemu se trenutno ovde radi, ali ne smatram da bilo šta zaslužuje što je neko uradio ovde zaslužuje ovakve prozivke kao što je Stefix izneo i stvarno bi trebalo da se već jednom naučimo da prihvatamo zezancije i šalu, a i to da svako od nas ima mišljenje koje ne mora da bude isto kao naše (pretpostavljam da je ona rasprava pred priredbu ustvari problem). 🤷🙂

Au čoveče ne učestvujem i opet neka drama. Tako je bilo i za Kensington. Tačno je manjkalo vaga za balans. Jedva čekam Paučicinu temu ne sumnjam da ċe biti vrhunska 🙏🏻

Drago mi je što nikad nećete saznati o čemu se radi jer smo Paučica i ja sve rešili, a vi mučite svoje glavice 😁

Jbg Petre taman sam mislio da ću da ti sjašem s grbače i da pređem na nečiju drugu, al ne da ti se 😂

Čestitke Paukyyyy na pobedyyyy mojih 12 poena! ❤️ od svih pesama na izdanju ta mi se najviše izdvojila i drago mi je da je na kraju i pobedila.
Čestitke i Tetsujinu, lepo on organizuje evente!

Hvala na glasovima za prokrijumčarenu pesmu, istina je da meni nije legla kao druge pesme što sam slao tokom godine. Ja volim da se ložim na pesmu kada šaljem, ovde sam samo bio u fazonu meh ajde može da se šalje pristojno je. Fazon za Romanu Panić sam prezadovoljan što sam slao 😂 al kako je krenulo molio sam Boga da slučajno ne pobedim, naprosto ne ide mi. 😂

Last edited:
Back