275. FSC - Commercial Break

Ja ne znam kako su neke pjesme prošle, pod pretpostavkom da su se prirodno sviđale forumašima i dobile bodove

Ima nas 48 na ovom izdanju i sto ljudi sto ćudi. Svako ima neki svoj ukus tako da ono. Bejbi Motorola prošla meni je šok a nekome je to divljenje i wow.

To je prosto tako. Pomirio sam se sa tom činjenicom da će na FSCU uvek biti ŠOK ispadanja dokle god bude trajalo takmičenje.

A sada je vreme da saznamo i poslednjeg finalistu...........................

bez mnogo okolišanja.........................

2-13-nemo.png

ups, pogrešno takmičenje...................................

1-12-Neil-Finn.png

ups, treba nam poslednji finalista iz drugog polufinala...........................

a, evo ga! .................

2-13-Memba.png

2-13-stanje.png

Čestitamo svim finalistima, uskoro stižu rezultati pesama koje su, nažalost, večeras završile takmičenje!

Što se tiče prvog polufinala prošle su mi omiljene pjesme, a u drugom je više bilo nepoklapanja.

Čestitke finalistima i organizatoru na zanimljivom proglašenju finalista.

Ja sam ispao, što sam, nažalost, i očekivao, mada ne zato što mi je pesma bila nekonkurentna, pesma je sve samo ne to, već zbog nekih drugih stvari, odnosno zbog istih onih stvari zbog kojih sam doživeo nagli pad na ovom takmičenju.

Reći ću samo da mi je jako zanimljivo to što pesme sa spiska koje ja šaljem očajno prolaze dok pesme sa takođe mog spiska koje šalju neki drugi forumaši odlično prolaze.

Ispoštovaću specijal naravno, i nakon toga je vreme za jednu dužu pauzu St. Stefanije na FSC-u.

Čestitke finalistima i organizatoru na zanimljivom proglašenju finalista.

Ja sam ispao, što sam, nažalost, i očekivao, mada ne zato što mi je pesma bila nekonkurentna, pesma je sve samo ne to, već zbog nekih drugih stvari, odnosno zbog istih onih stvari zbog kojih sam doživeo nagli pad na ovom takmičenju.

Reći ću samo da mi je jako zanimljivo to što pesme sa spiska koje ja šaljem očajno prolaze dok pesme sa takođe mog spiska koje šalju neki drugi forumaši odlično prolaze.

Ispoštovaću specijal naravno, i nakon toga je vreme za jednu dužu pauzu St. Stefanije na FSC-u.
Ау људи

Баш ме занима шта је било

Ја испао, очекивано, настављам низ сваког другог уласка у финале

Treba se stvarno prekinuti truditi. Videcu dali cu uopce da glasam u finalu.

Back