es Španija 2025: Melody - Esa diva

Na kraju nisu ni prikazali koliko je Daniela osvojila kod publike, dva puta je zeznuli u proglasenju. Godisnji podsetnik da ne treba da pratim ovaj NF nikako.

branka-sovrlic.gif

Pa Melody je i najveće ime od svih, znalo se da će dobiti televoting odmah kakva god da je pjesma

Samo kompletan revamp i pjesme i nastupa ih može spasiti dna tabele

Bas je lepo videti ovakvu podrsku publike u sali, a i ostalih ucesnika koji pevaju i ograju uz pobednicku pesmu...
Gledaj Majo, gledaj i uči

Pa više je Danijelina pesma plakala za revampom nego Melodijina, po meni M samo treba da koriguje i prilagodi nastup i kostim, ne mora mnogo da suštinski menja jer je kemp svakako polazište i pesme i nastupa i to joj je što joj je, a jaka sad stvar da li bi se JKbello ili Daniela plasirali dva mesta bolje ili gore od nje, oni prosto ove godine ni ne žele bolje od 20. mesta.

Stvarno je smiješno da zemlja sa onakvom muzičkom scenom šalje švedski filer albuma JLo iz 2011. 🥺
Ali to su doslovno poslali i sa Ćanel? lol

Kod Španaca, sa izuzetkom Blanke, mi poslednje 4 godine samo pričamo o razlikama u vizuelnim nastupima, igranju, i eventualno vokalu, a opseo ih je jedan te isti tip pesama.

Mislim da je problem sa Benidormom to što nije još postao primamljiv za široke narodne mase, pa jedna demografija (fanovi girlbopova) glasa disproporcionalno više od drugih.

Ali to su doslovno poslali i sa Ćanel? lol

Kod Španaca, sa izuzetkom Blanke, mi poslednje 4 godine samo pričamo o razlikama u vizuelnim nastupima, igranju, i eventualno vokalu, a opseo ih je jedan te isti tip pesama.
Ali Chanel je imala mnogo urbaniji i moderniji zvuk i zvučalo je kao nešto što bi se vrtilo na radiju (i jeste kod njih), ovo a i Nebulossa su bukvalno samo projekti za ESC i to je to

Mislim da je problem sa Benidormom to što nije još postao primamljiv za široke narodne mase, pa jedna demografija (fanovi girlbopova) glasa disproporcionalno više od drugih.
Istina je i ovo, a tek nije primamljiv komercijalno uspješnim izvođačima više, nema šanse da ćemo viđati takve ako opstane festival

Zato mislim da oni trebaju da pokušaju nekoliko godina sa internim izborom

Ne treba sa internim, nego u slučaju da imaju recimo 5 bopova sličnog zvuka nakon odabira pesama za uži krug zamene bar dva "lošija" sa nekim zvukom koji nema toliku zastupljenost.

Ove godine nije bila nijedna rok pesma, nijedan čist pop, nikakav flamenko i slično, a sigurno da je u tih hiljadu poslatih bila neka takva.

Prvi Benidorm je bio bukvalno miks svega i bilo je odlično izdanje, svaka naredna godina je bila slabija.

Rayden kaže mnoga velika imena su se prijavila ali smo ih odbili jer su ovi imali bolje pjesme. 😭

Back