lt Litvanija 2025: Katarsis - Tavo akys

Ne verujem da će ovo ispasti u polufinalu. Litvanija mora poslati neki teeeški horor da bi ispala u tvt polufinalu. Ja se ne bih potres'o kada bi ovo ispalo, ali neće jer će dijaspora lepo to podmazati.

Dobro peva i svidja mi se melodija ali mi je totalno nepamtljivo

Nisam ispratio polufinala pa sam odlučio napokon da poslušam sve pesme i nastupe. Izdvojio bih pesme i nastupe koji su mi se dopali:

Running out of time
Black biceps
Gervasy - Whole
Gyvates
Joseph June

Ostali su mi bili ok, većina pesama slušljiva. Većina pesama ostavlja mlak utisak, tako da nisu ni imali neke velike šanse da izaberu nešto autentičnije.
Pobednička pesma ili Katarsis me ne radi, ali razumem ko voli ovakav žanr, ja prosto nemam za šta da se uhvatim.

Au ovi Litvanci odlični iz godine u godinu, pomalo mračna i hladna a istovremeno i neobjašnjivo nostalgična stvar, baš budi neki čudan miks emocija u meni, vokalne sposobnosti ovog klinca su zbilja impresivne...

Rekao bih da će oni visoko ove godine i kod žirija i po televotima (polufinale uz svu svoju dijasporu gaze k'o plitak potok podrazumijeva se), do kraja sezone ne vjerujem da će iko više išta slično poslati tako da će se itekako izdvojiti, od mene velika pluščina već sad. (y)

Veoma veoma riskantno!

Može vrlo lako da se desi da publika neće razumeti i pozitivno reagovati na ovaj mračni andergraund i da će većina iskulirati i da li će konačno Litvanci prekinuti sjajan quallification streak?

Ili će se provući u finale a tamo ostvariti zapažen rezultat pre svega kod žirija ?

Veoma veoma riskantno!

Može vrlo lako da se desi da publika neće razumeti i pozitivno reagovati na ovaj mračni andergraund i da će većina iskulirati i da li će konačno Litvanci prekinuti sjajan quallification streak?

Ili će se provući u finale a tamo ostvariti zapažen rezultat pre svega kod žirija ?
Ne bi bilo loše za Srbiju da kiksne, bez obzira što mi je visoko na listi.

Kako su objavljivane pjesme, tako mi se ovo sve jače cementiralo na prvom mjestu, hvala (opet) Litvi na još jednom biseru! ❤️ Dio mene pristrasno misli da će ovo bez problema u finale, a opet drugi, racionalniji dio strepi da ne ispadne, tako da se nadam da će biti ovo prvo ipak jer bi bila ogromna šteta da ovakva stvar ispadne u polufinalu.

Мени је ово литвански Охајо, ако прођу они, значи прошли би и Охајо.

Свиђа ми се, у исто вријеме ми изгледа и као сигурни финалиста а и као Аја 2.0, на корак од финала и оштећени што нема жирија

Back