279. FSC - Double trouble

Bice cim se preslusaju pesme. (y)
Sad sam namestio da bukvalno 2 dana budem bez ikakvih obaveza i da se bacam na preslusavanje. Ne znam da li da dajem neke komentare (da podsetim Roa kako komentarisem njegove pesme :ROFLMAO:) ili da budu samo ocene. Svakako ce nesto biti.

Drago mi je videti jednog mog predstavnika ovde. Nisam se nadao. ☺️

Ja sam nesposoban to da uradim, skontali bi koja je moja pesma ljudi iste sekunde. 💀

Hahah u mom slucaju nema pomoci. Poena videti necu.

Nadam se da se ne vidimo u pf-u, nego u finalu. (y)

@zeleni dobrodošao nazad !!!

Izvol'te poklon iz Drkoslavije :D

tenor.gif

Može, sada ću iskoristiti priliku i zvanićno da potvrdim da od sledećeg izdanja @zeleni može ponovo da se igra sa nama 🤗
Kao osoba koja se konstantno takmici od pocetka FSC-a na novom forumu, dajem sebi za pravo da prokomentarisem da je ova odluka kontroverzna. Moj utisak je da se FSC i generalno forum zasniva na strogom postovanju pravila i ovo bi apsolutno bilo odstupanje od toga. Sta bi onda sprecavalo mene ili bilo koga drugog da krsimo FSC/forum pravila i pozovemo se na ovaj slucaj kako ne bismo bili kaznjeni? Da ne pominjem to da se osoba nedolicno ponasala i tokom ucestvovanja i to joj je redovno bilo tolerisano.

Druga stvar je da postoji jos osoba koje su udaljene sa FSC-a i koje bi na osovu ovoga mogle da traze svoj povratak, a ako idemo dalje cak i osobe koje su udaljene sa citavog foruma bi mogle da traze da se i njima oproste greske.

Razumem da se stvorio utisak da ljudi zele da se pomenuta osoba vrati, i mozda stvarno vecina to zeli, ali samo zelim da iznesem stav da sam protiv toga, bez ikakvih namera da se mesam u odluke moderatora. FSC je divno takmicenje, ali meni nece biti problem da se permanentno povucem kada se ova odluka realizuje.

Ja podržavam odluku da se zeleni vrati iz prostog razloga što smatram da delo koje je je uradio nije bilo u rangu i sa kaznom (u vidu trajne zabrane učešća na fscu). Na ovom takmičenju kao i na svakom drugom postoje strasti, očekivanja, želja za što boljim plasmanom; šaljemo pesme koje volimo i koje nam znače i budemo razočarani kad ih drugi ne prepoznaju. Ljudski je osetiti tugu, bes, i u naletu emocija poželimo da više ni ne učestvujemo. Za razliku od drugih zeleni se nije iskontrolisao i odlučio je objavivši glasove da se samodiskvalifikuje.

Ne podržavam poređenje njegovog čina sa činovima ostalih forumaša koji su dobili zabranu učešća na fscu, ili tek ban na forumu, jer zeleni nije nikome do samom sebi naneo štetu, uvredu, sa svojim činom. Ne znam šta je radio u prošlosti - nisam bila tu.

Storm mi je jako drag forumaš, iako nemamo sličan muzički ukus bilo mi bi baš žao da ne učestvuje.

Ispao je u polufinalu i objavio kako je glasao u istom da bi se samodiskvalifikovao sa fsca, u 5 ujutru.

Kao osoba koja se konstantno takmici od pocetka FSC-a na novom forumu, dajem sebi za pravo da prokomentarisem da je ova odluka kontroverzna. Moj utisak je da se FSC i generalno forum zasniva na strogom postovanju pravila i ovo bi apsolutno bilo odstupanje od toga. Sta bi onda sprecavalo mene ili bilo koga drugog da krsimo FSC/forum pravila i pozovemo se na ovaj slucaj kako ne bismo bili kaznjeni? Da ne pominjem to da se osoba nedolicno ponasala i tokom ucestvovanja i to joj je redovno bilo tolerisano.

Druga stvar je da postoji jos osoba koje su udaljene sa FSC-a i koje bi na osovu ovoga mogle da traze svoj povratak, a ako idemo dalje cak i osobe koje su udaljene sa citavog foruma bi mogle da traze da se i njima oproste greske.

Razumem da se stvorio utisak da ljudi zele da se pomenuta osoba vrati, i mozda stvarno vecina to zeli, ali samo zelim da iznesem stav da sam protiv toga, bez ikakvih namera da se mesam u odluke moderatora. FSC je divno takmicenje, ali meni nece biti problem da se permanentno povucem kada se ova odluka realizuje.

Pre svega, mi ovde smo jedini koji imamo uvid u celu situaciju i u javnost nikada nećemo iznositi sve detalje kojima se vodimo kada donosimo neku odluku. To važi i za FSC ali i za forum u celini.

Ne donosimo odluke zato što nas neko "pritiska" nego nakon prethodne analize a uzimajući sve faktore u obzir (uvek je više faktora u igri).

I na forumu smo imali situacije gde smo i nekim banovanim ljudima davali drugu šansu. Neki su to znali da cene i to se, kasnije, pokazalo kao dobra odluka, a u nekim situacijama ni te dodatne šanse nisu pomogle da se osnovni problem zbog kog su prvobitno i bili banovani prevaziđe. Svaka od tih situacija je individalna i zato to nikako ne znaći da ako neko dobije novu šansu, to automatski znači da će, na konto toga, sada svako takođe dobiti novu šansu a još manje znači da treba svesno ići u prekršaje.

Ljudi smo pre svega :) Ovde smo, prvenstveno, da se zabavimo i družimo. Pravila su apsolutno tu sa razlogom i svako je dužan da ih se drži. Međutim, ako se nekada desi greška i ukoliko postoji dobra volja, a okolnosti su takve da se može kasnije preći preko toga (kao u ovom konkretnom slučaju), uslovno rečeno, možemo napraviti izuzetak. To je svakako na nama da procenimo a, razumljivo, ima mnogo ljudi, i neče svi biti zadovoljni kada se donese određena odluka.

zeleni je ovde odavno, verujemo da će ovo sada opravdati.

Pre svega, mi ovde smo jedini koji imamo uvid u celu situaciju i u javnost nikada nećemo iznositi sve detalje kojima se vodimo kada donosimo neku odluku. To važi i za FSC ali i za forum u celini.

Ne donosimo odluke zato što nas neko "pritiska" nego nakon prethodne analize a uzimajući sve faktore u obzir (uvek je više faktora u igri).

I na forumu smo imali situacije gde smo i nekim banovanim ljudima davali drugu šansu. Neki su to znali da cene i to se, kasnije, pokazalo kao dobra odluka, a u nekim situacijama ni te dodatne šanse nisu pomogle da se osnovni problem zbog kog su prvobitno i bili banovani prevaziđe. Svaka od tih situacija je individalna i zato to nikako ne znaći da ako neko dobije novu šansu, to automatski znači da će, na konto toga, sada svako takođe dobiti novu šansu a još manje znači da treba svesno ići u prekršaje.

Ljudi smo pre svega :) Ovde smo, prvenstveno, da se zabavimo i družimo. Pravila su apsolutno tu sa razlogom i svako je dužan da ih se drži. Međutim, ako se nekada desi greška i ukoliko postoji dobra volja, a okolnosti su takve da se može kasnije preći preko toga (kao u ovom konkretnom slučaju), uslovno rečeno, možemo napraviti izuzetak. To je svakako na nama da procenimo a, razumljivo, ima mnogo ljudi, i neče svi biti zadovoljni kada se donese određena odluka.

zeleni je ovde odavno, verujemo da će ovo sada opravdati.
Postujem vasu odluku, ali imam pravo da iznesem i svoj stav, i uvek mi je bolje da ga iznesem ovako javno. Vracanje questionable osoba ne ide u prilog pozitivnoj atmosferi koja je ovde stvorena. Niko ne "pritiska" ni mene da ucestvujem, ako mi se ne svidja odluka jednostavno necu ucestvovati.

Imaš apsolutno pravo da izneseš stav.

Mi lično ne verujemo da će ovo narušiti atmosferu na takmičenju a odluka o učestvovanju je svakako na tebi.

Opa, veliko hvala FBU-u na poništenim sankcijama. Hvala i drugim forumašima na podršci tokom ovog mračnog razdoblja. Slavlje je na zelenom trgu, a pristižu i ljudi iz susjednih država. Navali narode 🍺🍻

Back