se Švedska 2025: KAJ - Bara bada bastu

BBB neće biti veći hit od CCC i RTTD, ali je 2025. slabija godina od 2023. i 2024., pa su relativno gledano te tri pesme iste tvt jačine

Ostaje pitanje kako ce se rasporediti poeni izmedju njih, Izraela i Estonije, koji cs najverovatnije ciniti top 3 publike.

Znam da su različite godine, okolnosti i konkurencija, ali bilo bi mi stvarno malo smiješno, koliko god da mi je BBB dobra pjesma, da Švedska pobijedi sa Saunom, a Finska i HR nisu sa Cha cha cha odnosno RTTD.

Песма јесте добра, забавна, они харизматични. Али брате, стављати ово у контекст победе и још бити убедљиво први по кладионицама. Прецењени су толико да боли (мислим на Шведе генерално)

Finska da ovu pjesmu šalje bila bi solidno peto mjesto, sa 70 bodova žirija i 220 publike.🙂

Svedska uzima Televoting a kod zirija ocekuje u top 3 odmah iza Austrija i Francuska

Uh koliko je lošija režija nego na Melodifestivalenu 😬 (problem koji Švedska ima izgleda svake godine).

I ova podna svetla ispod LED ekrana izgledaju tako jeftino i zastarelo.

Last edited:
Melodifestivalen je cudo retko dobije nastup kao sa Melodifestivalen zato su najaci al ovo izgleda top svedska je biti za pobedu i dalje

I ja htjedoh reći, mnogo ljepše je izgledalo na MF, ne znam da li će to imati ikakvog uticaja na rezultat ali nekako mi režija i ove boje kvare atmosferu koju pjesma ima

Ili možda samo previše analiziram jer sam pogledao mf nastup x puta

Slažem se da neće imati velikog uticaja jer će većina ljudi videti ovaj nastup po prvi put, ali mi je bedak da nijedna Evrovizija ne može da isprati kadriranje i produkciju sa Melodifestivalena 😂

Ma ne treba se bojati za njihov plasman nego za realizaciju svih ostalih nastupa u Bazelu 😂

Back