Znam da su različite godine, okolnosti i konkurencija, ali bilo bi mi stvarno malo smiješno, koliko god da mi je BBB dobra pjesma, da Švedska pobijedi sa Saunom, a Finska i HR nisu sa Cha cha cha odnosno RTTD.
Песма јесте добра, забавна, они харизматични. Али брате, стављати ово у контекст победе и још бити убедљиво први по кладионицама. Прецењени су толико да боли (мислим на Шведе генерално)
I ja htjedoh reći, mnogo ljepše je izgledalo na MF, ne znam da li će to imati ikakvog uticaja na rezultat ali nekako mi režija i ove boje kvare atmosferu koju pjesma ima
Ili možda samo previše analiziram jer sam pogledao mf nastup x puta
Slažem se da neće imati velikog uticaja jer će većina ljudi videti ovaj nastup po prvi put, ali mi je bedak da nijedna Evrovizija ne može da isprati kadriranje i produkciju sa Melodifestivalena
Ipak nikad veća razlika neće biti kao 2023. Juče sam pogledao ta dva nastupa i šokirao se koliko je to bednjikavo izgledalo u Liverpulu, u odnosu na Stokholm.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.