lt Litvanija 2025: Katarsis - Tavo akys

Očekivao sam da prođu ali ovo nije moj fah. Ne znam šta bih rekao, verovatno je zasluženo jer ih mnogi vole.

Na klackalici sam s ovom pjesmom, više bi rekao da mi se ne sviđa nego da mi se sviđa, ali mi je drago što je prošlo jer usprkos što se meni ne sviđa čuje se da je kvalitetno i ima svoju publiku plus žanrovski drugačije od većine

Posumnjao sam u finale, iskreno, ali drago mi je što su me demantovali 😍 Bili su baš, baš, odlični i drago mi je što su i moji glasovi doprineli ovom finalu.

Večeras ne očekujem ništa od žirija ali se uzdam u publiku 🙏

Pet top 16 plasmana zaredom za Litvaniju 👏🏻

Nastup je pokidao i imali su jedno od najboljih i najefektnijih kadriranja od svih nastupa. Toliko ideja i kreativnosti, prelepo je videti (RTS could never, lol). Ponavljam još jednom, ova deca su pretalentovana.

Sviđa mi se vetar u samom nastupu i neka mistika kojom odišu. Posle više slušanja, i nisu toliko bili loši.

Ne znam kako se to uspjelo desiti, ali sinoć, osim što sam se naježio ponovo, su mi na nastup tj. izvedbu zasuzile oči. Da l' je bilo do onog Lukasovog savršeno izgubljenog pogleda ili nečeg drugog, ne znam, ali k'o da su na mene prenijeli to beznađe iz pjesme. I baš zato je ovo umjetnost.

Na kraju manje više očekivan rezultat, moglo je i bolje, al' ajde, nije potop barem.

Bili su mi favorit broj 1 i to ubedljivo, ali sam znao da nece previsoko. Steta sto je bar top 15 propusten za malo

Kao što sam i mislio tamo negde u NF sezoni, ova pesma je previše napredna za smešne ESC standarde. Žiri voli saunu i espreso makijato, a ovo kad su videli posramili se što nemaju ovako nešto u svojoj diskografiji.

Back