es Španija 2025: Melody - Esa diva

Španija uglavnom salje ženske izvođače sa sličnim numerama i nastupima, bar je to neki moj utisak. Uz neki izuzetak, i plasman im bude manje vise isti.

Zasluženo. Ovde je isključivi problem pesma, njena interpretacija i performans nisu bili toliko loši. Ipak sve u globalu je izgledalo vrlo nebitno i flop se osetio u vazduhu. Doduše, ja sam ga osetio mnogo ranije. ☺️

meni ovo bilo ko da gledam Nedu Ukraden na nekom nastupu za odabranu publiku u klubu

Potuno očekivan rezultat na kraju. Koliko god da je nastup sa Benidorma bio kič, šta je ona u tom nastupu radila ne bi moglo 99% izvođača. Ko god ju je savetovao da promeni pesmu i skoro čitav koncept nastupa joj nije bio prijatelj. Pokušali su da ispeglaju i yasifikuju nastup, ali je nastup izgubio sav svoj šarm, grandioznost pa i dinamičnost. Sama pesma u revampu zvuči dosta ravno i generično, pa u tandemu sa bezličnijim nastupom iz koga su izbacili dosta elemenata koji su se ljudima sviđali, ne čudi me da je pesma izgubila ciljnu publiku.

Žena koja je ponovo na čelu španske delegacije nijednom nije uspela da ih izvede iz bottom 3, tako da ne znam šta su je koji klinac vraćali. Momentalni otkaz za gospođu koja očigledno ne razume Evroviziju i Benidorm kao festival, koji tone već dve godine. Imam utisak da se oni nikad neće opametiti.

Je li iko od komentatora ismijavao kosu njenu i obleku ili je to rezervisano za istočnu Evropu i Balkan

Душка је обична исфрустрирана бабетина

Dušku ne bih mnogo komentarisao, nikad gora nije bila
Da. Polufinala sam gledao na RTS-u, a finale na lajvstrimu, jer nisam mogao da je slušam više. Vrlo je neprofesionalna, neduhovita i neinformisana i zvuči sve arogantnije. A Evroviziju komentariše sa pola snage u odnosu na pre.

Mislim da je vreme da promenimo komentatora i da osoba koja obavlja taj posao zapravo voli Evroviziju.

U Španiji najgledanija Evrovizija od 2008. Finale je gledalo 5.884.000 gledalaca, dok je samo glasanje pratilo 6.315.000 gledalaca.

Finale putem platforme RTVE Play gledala 839.544 jedinstvena posetioca.

Изгледа да се Мелоди закачила са делегацијом и наљутила се на ТВЕ, одбила да дође у Ла Ревуелта (њихов најјачи ток шоу) иако су то уговорили прије 2 мјесеца

Али ово ми је прелијепо

Meni je pesma i dalje sasvim ok uz sve nedostatke koje registrujem (prvenstveno u onom švedskom revampu) i za moj ukus pretposlednje mesto u ovakvoj godini je ipak prenisko.

Diva je malo besna, a njen tata krivi komšijsko i blokovsko glasanja i Izrael. Španci, naravno, ponovo izgoreli od želje i opet žive u delulu paralelnom svetu gde im nije najjasnije kako revamp i ''snažna medijska promocija'' nisu urodili plodom lol (ovakvo zaključivanje zvuči poznato hmmmm)

Back