Ksenia Knežević

Miloš

Starešina foruma
Staff member
Administrator
OGAE član
Joined
30 Jan 2022
Messages
8,175
Points
118
Ksenija Knežević (umetničko Ksenia), predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2021. kao članica grupe Hurricane, bek vokal Crnoj Gori 2015. i učesnica Beosonga 2013. kao deo grupe Sky's, kreće u muzičke solo vode. Prvi singl koji će izaći u narednih nekoliko dana je "Hir". Tizer je premijerno pušten sinoć u AmiG šouu.

p1ifM6U.jpg


8nm1Ejd.jpg
 
Last edited:
Slažem se, na Sanju sam nekako navikao, Boom je baš prijatno iznenađenje, ali ova Ksenijina mi je najbolji solo momenat.
 
Last edited:
Jeste najbolja pesma od sve tri, ali mozda i nije toliko fer porediti posto nije originalna pesma. Mogle su i ove dve da nadju po hitcinu da je obrade i onda da gledamo koja je izabrala najbolji hit. Svakako imaju moje postovanje zbog hrabrosti, a sto se Ksenije tice, nek skupi mu*da i napravi originalnu pesmu, osim ako ne zeli da bude muzicka pi*kica i da joj se karijera zasniva na obradama.
 
Last edited:
Ksenija najavila pesmu koju je radio Albino. Posle duže pauze izbacuje letnji hit a za ESC je rekla da postoji mogućnost da se prijavi 2025. godine kao solo izvođač. Ovo sam prepričao sa vesti na Kuriru.
 
Nju ne bih voleo ponovo na esc-u, radije bih prepicketinu Boom kojoj bi bekvokali pocrkali dok ispevaju sve umesto nje, ali makar bi bila bomba na sceni.
 
I ja bih voleo više da vidim Ivanu nego Kseniju. Ksenija bez njih dve na sceni bezlična, a plašim se i vokalno kako bi zvučala. Ivana može sa nekom dens pesmom i malo vokalno još da navežba. Za Sanju ne znam šta bi mogla novo da ponudi a da već nije.
 
Meni ne jedna od njih 3 nije kompletna za esc, kad su bile u grupi nekako su se dopunjavale sad teško.

Ivana ne zna da peva, prateći bi morali bukvalno da pevaju umesto nje, a to ne bi bilo dobro.

Ksenija je sva smotana, a nije ni vokalni gigant.

Sanja vokalčina, ali tako mi je čudna uživo kad kao igra, ona bi mogla sa nečim što nije bop.
 
Može Ivana da navežba neku pesmicu, bolja je vokalno nego ranije
 
Pa može da nabežba ako je u pitanju neka recitacija, na evroviziji su je pokrivali prateći čitavih 10 sekundi što je pevala refren na kraju.
 
Back
Top