cz Češka Republika 2022: We Are Domi - Lights Off

Češka Republika
Ja mislim da ona zna fino da peva, nego to razmaženo, to studiralo na Leeds Conservatoire, to izašlo iz staklenog zvona u realan muzički svet pa sve smeta, itd. 😅
 
A baš se loše snašla jadna. Možda nema nikakvog iskustva.
 
Opet jako loše. Sve sam sigurniji u stopostotno ispadanje u pf-u.
 
Potvrđeno učešće Češke na koncertu u Tel Avivu, tako da su oni uz Rumuna i Maltežanku prvi koji su potvrdili učešće na svih 5 predevrovizijskih koncerata.
 
Dakle 5 prilika da kažemo da joj nije radila bubica pa je zato loše pevala. 😂
 
Ja mogu zamisliti da ovo dobije jednocifreni broj bodova od publike 🤐
 
Vrlo lako može pasti i nula, ako bude zvučala kao na ovih par snimaka.
 
Pa i ja i dalje mislim da prije ispadaju nego prolaze.
 
Svakako greota ako bude tako (meni i Triana Parka bilo žao) jer nije ovo uopšte ni loša pesma ni loš koncept pa da se u startu govorilo da teško prolaze, naprotiv.
Ja i dalje mislim da je gospođica Haškova samo neiskusna, nenaviknuta i razmažena pa se ne snalazi, ali do Torina će se valjda navežbati, a tamo je svakako zvučna tehnika besprekorna i najbolja ikada, to svi govore, čik nek proba tamo da se žali na in-ear :LOL:
Meni je veći problem što neko od esc vlogera reče (a i slažem se) da su te elektro-dens pesme uvek koska za lajv izvođenje čak i kad su u pitanju vrhunski pevači, i da je živo pevanje preko takvog tipa matrice već samo po sebi uvek rizično i blago razočaravajuće u odnosu na studijski snimak.
 
Popravili su se u Tel Avivu u odnosu na prethodne nastupe, ali izdržavani tonovi i visine, biće jako čupavo, tu je baš tanka..
 
Jes vala, oni delovi kad viče u visinama i drži baš kritični, plus me bukvalno uhvati PTSD od Natalije Gordienko prošle godine :ROFLMAO:
 
  • Like
Reactions: Mrm
Ni sinoć nije blistala, tako da ću do nastupa u Torinu misli usmeriti ka studijskoj verziji čisto da budem siguran da mi neće izleteti iz topa :cry:

32.gif
 
U odnosu na prethodna izvodjenja, ovo je bilo dobro u Tel Avivu. Ako nastavi tako, do Torina ce da bude spremna; valjda. Meni na sceni i dalje izgleda pogubljeno, kao da ne zna gde se nalazi.
 
SMALL TALK: We Are Domi ( :cz: Češka Republika 2022 )

 
U zadnje vreme sve vise slusam ovu pesmu, refren je bas catchy! Samo nikad mi nece biti jasno sto im se pesma ne zove Where are you now? :D
 
Svidja mi se pesma ali ne vidim veliki potencijal za neki bolji plasman. Kod mene nije medju glavnim favoritima ali se generalno dobro kotira.

Dosta ce zavisiti i od nastupa.
 
Back
Top