es Španija 2024: Nebulossa - Zorra

Ako ide sa ovom verzijom na Benidor, uopste mi nije favorit i ne zelim da pobedi. Meni je ova verzija slabasna, bez energije, nekako mi je usporeno...
Bicu stvarno razocaran ako se pojavi sa takvom verzijom pesme.

Po mom ličnom izboru:
1. Maria Peláe - "Remitente"
2. Yoly Saa - "No se me olvida"
3. St. Pedro - "Dos extraños (Cuarteto de cuerda)"
4. Angy Fernández - "Sé quién soy"
5. Roger Padrós - "El temps"
6. Noan - "Te echo de"
7. Sofia Coll - "Here to stay"
8. Nebulossa - "Zorra"
9. Jorge González - "Caliente"
10. Quique Niza - "Prisionero"
11. Dellacruz - "Beso en la mañana"
12. Mantra - "Me vas a ver"
13. Miss Caffeina - "Bla bla bla"
14. Marlena - "Amor de verano"
15. Lérica - "Astronauta"
16. Almácor "Brillos platino"

Uf, nakon spotova još bolji utisak za Nebulossu, mislim da mogu lako da iznenade i budu Konstrakta izdanja.

Maria mi isto sve bolja, tako da imam jedno 6-7 koje mi se slušaju

Nebulossa - "Zorra" hits no1 on Goražde charts, 15.12.2023. 🙌 🤩💖

1_NJcRP17qU83avgWH6YtFiB4N5szo9ke2m.jpg

Zorra top ali malo mi smeta što previše liči na In Spain We Call It Soledad 😄

• Haha
Reactions: Mrm
Mislim da bi ovo moglo pobijediti na Evroviziji, meni je bolje nego ono sa čim je Portugal pobijedio, a evo izgleda da nikad ovaj žanr nije bio na Evroviziji. Baš sam htio da se nekada na Evroviziji pojavi nešto konkurentno, a što ima elemente jazz muzike, iako je ovo odvojen žanr.

Last edited:
Čekamo nastupe. Po trenutnim rejtinzima izgleda da Sofia Coll pada u drugi plan, a da glavnu bitku vode st. Pedro i Almacor.

Čisto sumnjam da će Almacor pobijediti. Previše mu je pjesma ravna da bi nešto napravila, a naročito da bi se svidjela žiriju. Sofia, St.Pedro ili Angy. Maria će potencijalno imati odličan nastup, ali mislim da neće poslati opet flamenco pjesmu.

Čisto sumnjam da će Almacor pobijediti. Previše mu je pjesma ravna da bi nešto napravila, a naročito da bi se svidjela žiriju. Sofia, St.Pedro ili Angy. Maria će potencijalno imati odličan nastup, ali mislim da neće poslati opet flamenco pjesmu.
Pa trenutno ima najviše pregleda i lajkova na YouTube, kao i lajkova na tvitu zvanične BF stranice i izgleda da je to neki zvuk koji je jako popularan u Španiji

E sad problem kod njega je što kažeš ravnoća, ako ne uspe da animira scenu može lagano da flopne.

Ipak, na papiru je jedan od favorita

Universal je izgleda baš stao iza Almacora, već počinje od sutra da se pušta na Los40 (najjača radio-stanica u Španiji a sluša se i u Amerikama).
Trenutno jeste glavni favorit + najslušaniji i gledaniji i nadam se da će da baš zagrizu i za nastup kako vizuelno, tako i, mnogo bitnije, audio, jer je to svima glavna nedoumica oko njega.

Ali St. Petro za sad djeluje kao neko ko je svima odličan i ko bi mogao da trijumfuje jer na sva tri fronta može da bude u samom vrhu, dok Maria uopšte nije među glavnim favoritima fanovima ali vjerujem da će to uživo da bude brutalno, samo što će možda ljudi biti 'oprezni' i neće biti sigurni da li da šalju Remitente jer je ovogodišnji flamenko nepošteno ispušio pa se boje da će opet.

Nebulossa takođe može da bude tamni konj, a ne znam da li će Galicija da se aktivira i masovno glasa za Yoly kao što su za Tanxu, mada ona pjeva na špankom pa možda ne budu toliko zagrijani :D

Biće zanimljivo svakako, finalnih 8 bi trebalo stvarno da bude i najboljih 8 i da finale bude neizvjesno i odlično

Za njegovo izvođenje uživo nema zime:

Last edited:
Nikako da se natjeram da preslušam ovo, a kontam da ima finih prijedloga 😭

• Wow
Reactions: Mrm
Back