es Španija 2024: Nebulossa - Zorra

Može li iko da vidi ove tvitove koje ja kačim jer ja ne

I ja njega pratim, još od 2022. čini mi se. On je godinama snimao videe i reakcije na Evroviziju, ali tek je prije dvije godine postao popularniji.

Sviđa mi se energija ovog lika, još kad krene da pijucka vino MOOD. Tako ću i ja kad izađu pesme za PZE 😂

Pa to ti je najpopularniji žanr tamo, taj Quevedo / Bizzarap fazon, tako da ne čudi pomama, ali shvatam zašto se ljudima koji ne prate scenu ne sviđa pjesma, ja sam zavolio taj zvuk i dosta sličnih pjesama pa mi je drago što ima jedna takva na izboru. Ranije bilo nezamislivo kod Španaca imati pjesmu u fazonu koji se sluša i inače van ESC-a

Odslušao sam pesme i nijedna mi se ne dopada 🙁 Ima pristojnih pesama, ali nijednu ne bi svojevoljno slušao u slobodno vreme.

Prošle godine sam bio prilično investiran u Benidorm i redovno slušao 3-4 pesme, a mislio sam da je bar 6-7 konkurentno za Evroviziju (na kraju je svakako većina uživo nastupa bila slaba).

Ja sam prošle godine bio za Fusu ili Blanku, poslije nastupa samo za Blanku, sad mi je između 3-4 svejedno ko god ode jer su mi odlični, čekam nastup uživo naravno, tu se lomi sve

Eto Nochentera nisu izabrali ali je u najužoj konkurenciji da bude najuspješnija pjesma u Španiji u ovoj godini, uz Shakiru, Queveda i Turiza KOJEG NISTE PUSTILI U FINALE FSC-a. Tako da ovo lagano postaje festival kojem nije cilj samo ići na ESC nego da se napravi uspjeh i korak dalje u karijeri, što je odlično

Back