es Španija 2025: Melody - Esa diva

Буквално одрађено по стереотипу како женски евровизијски наступ треба да изгледа, мала Данијела Бласко иако једва 20 година има, направила модернији и конкурентнији наступ него Мелоди са 20 година каријере

Oni stvarno kao da iz godine u godinu (kad šalju ovakve tipove pjesama) imaju isti nastup - krajnje jeftino, basic, prožvakano. Bar da je zadržala onaj helikopter moment s kosom pa da se makar nečemu ljudi nasmiju lol
Ovo ako skupi od tvt-a više od 10 poena, nek slave kao da su pobijedili

И ја очекујем мало бодова, нешто од Португала, остатка свијета и можда чак и сића из бивше Југе. 10-20

Pa da, ovo je tip pesme na koju se fanovi prže, a na kraju pukne u finalu. Daniela, a pogotovo J Kabello bi garant bili mnogo konkurentniji u ovim okolnostima. Makar za top 15.

Pesma mi je top slušljiva, mislim da sam je najviše slušao od bilo koje ovogodišnje Evrovizijske pesme.
Deluje mi da nastup neće biti ništa spec i možda je realnije da će ovo biti još jedan prosečan (tipičan) Španski rezultat.

Јавно се извињавам Мелоди и повлачим шта сам рекао

Мени ово било жива ватра вечерас, није ме срамота рећ

Steta za praznjikav treci deo nastupa, sve ostalo je bilo na nivou za ono sta pesma jeste. Mislim da ce izbeci dno :cheer:

Meni je sinoć prošlo kroz glavu da bi mogla bolje proći nego što sam mislio

Stvarno je sinoć izgledala kao pozvani izvođač koji se uopšte ne takmiči, takvu je energiju i ponašanje imala

Pjesma mi je i dalje prosjek, ali ona ju je prodala za 10

Baš su počele da me smaraju ove ja sam diva pesme, kao ne mogu interesantnu temu da nađem i daj o tome kako sam ja egocentrik s autoritetom. Već viđeno zilion puta.

Jedini nastup tokom kog sam pričala sinoć jer me smorila na pola.

Sa jedne strane navijam da bude sa leve strane tabele zbog pesme i nastupa, a sa druge strane, ne.

Mojoj majci se ovo sinoć svidelo, kad nisam umro od smeha. 🤣

Nema onog krindž momenta, tako da je podnošljivo. I dalje je vidim samo na dnu.

Sigurno je volela da gleda Telenovele, verujem da postoje kod nas još koji bi glasali. 😂

Jeste, davnih dana, pa možda zbog toga. Pohvalila joj i stas i glas i pesmu. 😭

Liči na srpske pevačice, meni vuče na Danijelu Vranić iz mlađih dana mix sa Slavicom Ćukteraš 😂 i kad se pomeša sa kontekstom telenovele, eto bliskosti srpskoj publici 😂

Back