es Španija 2025: Melody - Esa diva

Madre dos Dios, Santa Virgensita de Guadalupe.... шта је ово 😭😭😭

Шпанце ове године само Британци и Немци могу спасити да не буду задњи

Madre dos Dios, Santa Virgensita de Guadalupe.... шта је ово 😭😭😭

Шпанце ове године само Британци и Немци могу спасити да не буду задњи

Slažem se. Pogubio sam se dok sam slušao :D. Imali su boljih izbora od ove pesme al eto. Valjda će naučiti svoju lekciju ako se ovo loše plasira.

Izašli rezultati polufinala i nastavila se drama i pljuvačina.

Lachispa dobila žiri u pf, 83b, a u finalu bila 6. sa 48.
Mel Omana pobijedila u pf, 90 od 96 mogućih od žirija dobila a onda od njih 61 u finalu, a J Kbello 3. žiriju u pf sa skoro 30p zaostatka a onda pobjeda u finalu. 😀

Daniela i Melody ostale na sličnim bodovima kod žirija kao u polufinalu

Šteta što nisu javno predstavljali glasove, da se zna na čemu su izvođači i šta da se očekuje, ovako gledaoci nastavljaju da prozivaju žiri i TVE za namještaljku

Am, ne znam šta bih rekao, pomiješana su mi osjećanja za ovu pjesmu... :LOL:
S jedne strane mi se kao sviđa i ritam i koreografija (zapravo više neki gilti pležr) a s druge strane osjećam mali transferčić blamaža jer je evidentno zastarjela i u audio i u vizuelnom smislu...

U svakom slučaju, nije toliko katastrofično i uz kvalitetnog režisera nastupa bi se mogao napraviti neki bopić ali rezultatski očekujem da prođe nešto kao Soraja lol, dakle oko nekog 20. mjesta mada volio bih da me demantuje.

Tek sada sam odgledao nastupe sa polufinala i finala. Jako loš Benidorm, pobednički nastup dobar, pesma onako. Prvi put kada sam odslušao audio verzije ništa me nije specijalno taklo.

Nastupi koji su mi se svideli;

Polufinale 1:
Daniela Blasco - Uh nana
Lucas Bun - Te escribo rn el cielo
Sonia i Selena - Reinas (meni su bile zabavne, to je najbitnije)
David Afonso - Amor barato

Polufinale 2:
Mel Omana - I’m a queen
Melody - Esa Diva
Carla Frigo - Besame
Henry - No lo ves
Celine Van Heel - La casa

Moj izbor Daniela iako mi zaista nijedna pesma nije za pobedu. Nastupima su podigli pesme ali kvalitet slab.

Pa lepo zvuči autotjunovana dok ne krene i ovo da vokalno treska u lajvu, ali ne bih skroz midtempo špicu za telenovelu 3 minuta, nadam se da je to samo prvi refren.

Pa da, ovako je više epic, ali sumnjam da će cela pesma biti u ovom ritmu. Onaj iconic momenat dranja mora da ostavi. :ROFLMAO:

Back