es Španija 2025: Melody - Esa diva

Ja ceo dan samo njen nastup vrtim. Neke ostale sam pustio jednom, ali Španiji se vraćam iznova i iznova. Žena baš ima tu energiju zvezdetine i pršti od harizme, a to je mnogima sinoć falilo.

Dobar nastup, mada meni je nešto sve vreme falilo. Svakako, jedan od boljih nastupa i revampovana verzija je manje kič. Doduše, voleo bih da je ostavila helikopter kosu 🫣

Predvidljivo sve ali ide uz pesmu. Sve iznad 20. mesta u finalu bi bio uspeh.

Kad smo već pomenuli Slavicu Ćukteraš hoću da Naky preko nastupa od Melody da nalepi pesmu Vodka.

Evo, ja sam sad pustio nastup na mute u jedan tab, a na drugom ide Vodka od Slavice i fenomenalno je.

Potcenjena pesma i nastup, ali se to i osetilo. Smatram i da nije briljirala koliko sam mislio da hoće, večeras se slabo i čula u viniru. Šteta, izgleda da će Španci čekati još 1 vek na pobedu. Ako sa Ćanel nije bilo, sumnjam da će biti ponovo u skorije vreme.

Slabo se čula baš

Ipak je bio rezultat kakav smo predviđali prvobitno, samo dno i jedva dvocifreno od publike. Nije tu kriva Melody, krivi su oni koji su je izglasali na osnovu imena i time joj učinili medveđu uslugu

Komentari kezualaca koji su gledali sa mnom je da je nastup dobar, ali pesma losa.

Pa da, sinoć je to došlo do izražaja još više. U polufinalu se baš nekako izdvojila, sinoć ipak shvataš koliko je pjesma bez veze koliko god da je ona moćna na sceni

Али кад су Мелодијини фанови причали како ће жири да стави Данијелу на дно јер не пјева добро... Томи Кеш им у топ 10, Мелоди у последњих 10

Хота Кабељо је био најспремнији у том погледу. Бенидорм или да се мијења из коријена или да се угаси

Srbija i Španija imaju sličnu putanju. I mi i oni smo reformisali NF 2022 i imali smo tu (ne)sreću da se odmah pojavi paket za top 5, što je navelo ljude koji su na funkcijama da pomisle da su Bogom dani i da se razumeju u sve. Nakon toga, ušlo se u godine tumaranja, pogrešnih izbora, loše organizacije (svako na svoj način).

Ukratko, mislim da i Srbija i Španija treba da promene kompletno tim koji je zadužen za ESC.

Да да, јако је слична ситуација. Видјећемо хоће ли ставити прст на чело

Očekivan scenarij. Nikoga više ne zanimaju ova njihova jeftina izdanja iz godine u godinu

Očekivao sam Melody u bottom 5. Mada moram priznati baš malo poena od publike, zaslužila je više, makar zbog energičnog nastupa.

Back