se Švedska 2022: Cornelia Jakobs - Hold Me Closer

Švedska razglednica prikazuje Rimini.

Bilo je zvučnih problema u prvom pokušaju druge probe u dva navrata, pa su prekidali. Standardno, iza nje je zeleni krug, ona sedi bosa na podu, u crnom kostimu sa svetlucavim resama preko gornjeg dela. Loše snimljeno kada okreću krug. Ima i malo zelenih reflektora, i na kraju je crvena umesto zelene, sa dosta belih reflektora, dok se ona kreće po sceni. Nekako mi deluje nedovršeno, ništa posebno, ali to je otprilike kao i na Melodifestivalenu.
 
Zašto wiwi na lajvu kažu da je loša proba, jel zbog tih tehničkih problem ili ima nešto drugo?
 
I u trećem pokušaju je prekidala. Pri kraju ima malo dima, eto taj deo je kao malo dinamičniji, ali meni ovo nekako nije dovoljno za sam vrh. Jedino ako toliko svi padnu na pesmu i vokal, inače nastup ne volim.
 
Msm okej je isecak, to smo sve vec videli. Nekako bih voleo da Svedjani nekad malo rizikuju i promene nastup, kad vec sa pesmama ne rizikuju 😁
 
Ma kakvi, ovo ide visoko, meni ovo daje utisak pobednika..
 
Na isječku joj se živjet ne da, jadna 🙁
Sad za inat jedna pobjeda
 
Preslikan nastup sa MF-a. Finale sigurno, mene ovo i dalje ne kupuje. Uopšte.
 
Koliko je ovo bolje izgledalo na MF :( Valjda će se pokupiti do finala.
 
Nema sta puno reci, a da nije vec receno.
Jedino ovo sto je Milos opisao u vezi sa nastupom mi ne deluje da ima sansu za pobedu, ali i dalje ostaje u igri za vrh.
 
Možeš da zanemariš moj utisak, jer ova pesma nikad nije izazvala kod mene neko posebno interesovanje, tj. pesma nije loša ali meni se nije dopao taj nastup. Nastup je kao na Melodifestivalenu u suštini, samo su sad malo bolja ona dinamična svetla pred kraj. Kome se dopadalo na Melodiju to, dopašće mu se i sada.
 
Bukvalno, bolje da je ovako nešto radila sad za pravi nastup u Torinu 🔥
 
z39VtmY.jpg
 
Back
Top