se Švedska 2022: Cornelia Jakobs - Hold Me Closer

Kornelia opet ima tehničkih problema. Što li ne batali taj vintage mikrofon i odradi nastup sa normalnim wireless mikrofonom, kad je ionako sve u rasulu.
 
Ovo je toliko tuzno da ja nemam reci. Prvo Kornelija kojoj se u pogledu vidi koliko je razocarana i jedva ceka da ode sa scene , a o coveku koji licno okrece ono zeleno cudo necu ni da pricam jos se covek vidi u kadru.
 
Ej, ali Šveđani imaju hiruški precizno opisan nastup, gde i kako kad šta ide, ali ne vredi...ovi beznadežni Italijani i to use*u!
 
Ovo je stvarno otužno. Baš baš, ali baš nekorektno i neprofesionalno da se ovoliko zezne nastup. Ovo i ono sa Melodije nebo i zemlja, a isti koncept.
 
Malo se Šveđani prešli, pa ne može ista zamisao na malom i velikom stage-u. Ali i Tusseu je bio mnogo lošiji nastup na esc-u nego na MF-u, ne znam šta se to promijenilo zadnje dvije godine tamo u delegaciji...
 
Sedeo sam sa Šveđanima pa smo pevali zajedno ovo, moram da kažem da je imala najbolju reakciju u Areni večeras, ja sam u jednom momentu tokom nastupa osetio Loreen vibe.. Ona je ubica..
 
Smor mi je pesma, a nastup još više. Mislim, i jedno i drugo večeras više nego pre. Bukvalno mi se u svemu tome sviđa samo njeno pevanje i donekle ona kao pojava.
 
Back
Top