se Švedska 2024: Marcus & Martinus - Unforgettable

Hvala bogu na pandemiji! 💀

Nego, šta se Markus i Martinus čepe SVT-u pored živog i zdravog MGP na kom bi najlaganije pobedili?

Dotter bi sa Bulletproof najverovatnije pobedila na Evroviziji, dok bi Mame bile 6-10.
Mislim da bi bila u trci sigurno, ali je to bila izuzetno jaka godina sto se tice favorita, morala bi da dodje do poena publike pored Islanda, Litvanije i Rusije, a ne bi mogla ni ziri da otrese tek tako pored Svajcarske, Italije, Bugarske, pa i Malte. Kad je rec o Mamama, verovatno bi morale debelo da se uzdaju u pomoc zirija da ih uvede u top 10, jer se videlo godinu kasnije sa Tuseom kad je ziri izignorisao Svedsku.

Na slepo sam najviše za Liamma, pa onda za Dotter. Voleo bih i da me van toga neka random pesma oduševi, kao prošle godine "Now I know" Tennessee Tears, ali nešto ne verujem.

Liamoo je reako za wiwiblogsa skoz drugacija pesma u odnosu da prehtodna ucesca .

Meni su svi njegovi pokušaji do sada zaista odlični, "Last breath" mi je i dalje redovna na plejlisti.

Liamoo je imao za sada dobre pesme dobar bio duet sa Hanna Ferm 2019 a Bluffin mu najbolja za sada .

Medina isto puno ocekujem imali odlicnu pesmu 2022 .​

Smash Into Pieces imaju bolje pesme od one sa MF. Liamu je meni pokidao sa Bluffin.

Ja bih pre blizance nego izvikanu Doter. Kao da je ona napravila revoluciju 2020, pa sad vau, a skroz prosek.

Kad nisu mogle Wiktoria ni Mariette koje se takmicile mali milijardu puta... Kako se kaze, nije kome je receno, nego kome je sudjeno.

Hvala bogu na pandemiji! 💀

Nego, šta se Markus i Martinus čepe SVT-u pored živog i zdravog MGP na kom bi najlaganije pobedili?

Ovo. Rekla bih, zbog promocije u Švedskoj da je neki drugi izvođač u pitanju, ali pretpostavljam da oni već jesu dovoljno poznati u Skandinaviji, pa mi nejasno što ne pokušavaju u Norveškoj, pre mi se čini da bi lakše tamo pobedili.

Od ostalih, iskreno nemam pojma ko bi mi mogao biti favorit, ima zanimljivih imena, ali ipak bih sačekala sam početak i pesme.

Ja bih pre blizance nego izvikanu Doter. Kao da je ona napravila revoluciju 2020, pa sad vau, a skroz prosek.

Kad nisu mogle Wiktoria ni Mariette koje se takmicile mali milijardu puta... Kako se kaze, nije kome je receno, nego kome je sudjeno.
A prvo da jednostavno cujemo pesme? 😂

Ovo. Rekla bih, zbog promocije u Švedskoj da je neki drugi izvođač u pitanju, ali pretpostavljam da oni već jesu dovoljno poznati u Skandinaviji, pa mi nejasno što ne pokušavaju u Norveškoj, pre mi se čini da bi lakše tamo pobedili.
Pa jesu popularni. Možda im je Melodi zanimljiviji. 😂

Back