Mislim da bi bila u trci sigurno, ali je to bila izuzetno jaka godina sto se tice favorita, morala bi da dodje do poena publike pored Islanda, Litvanije i Rusije, a ne bi mogla ni ziri da otrese tek tako pored Svajcarske, Italije, Bugarske, pa i Malte. Kad je rec o Mamama, verovatno bi morale debelo da se uzdaju u pomoc zirija da ih uvede u top 10, jer se videlo godinu kasnije sa Tuseom kad je ziri izignorisao Svedsku.Dotter bi sa Bulletproof najverovatnije pobedila na Evroviziji, dok bi Mame bile 6-10.
Hvala bogu na pandemiji!
Nego, šta se Markus i Martinus čepe SVT-u pored živog i zdravog MGP na kom bi najlaganije pobedili?
A prvo da jednostavno cujemo pesme?Ja bih pre blizance nego izvikanu Doter. Kao da je ona napravila revoluciju 2020, pa sad vau, a skroz prosek.
Kad nisu mogle Wiktoria ni Mariette koje se takmicile mali milijardu puta... Kako se kaze, nije kome je receno, nego kome je sudjeno.
Pa jesu popularni. Možda im je Melodi zanimljiviji.Ovo. Rekla bih, zbog promocije u Švedskoj da je neki drugi izvođač u pitanju, ali pretpostavljam da oni već jesu dovoljno poznati u Skandinaviji, pa mi nejasno što ne pokušavaju u Norveškoj, pre mi se čini da bi lakše tamo pobedili.