Ja samo mogu da kažem da sam u izboru potencijalnih pesama u poslednjem momentu odlučio da pošaljem onu koja se meni lično najviše od svih dopala i u trenutku slanja sam bio ubeđen da ću se patosirati na dnu polufinale tabele.
Međutim, ovoliki broj odličnih ocena i komentara mi je blago rečeno šokantan i kako god bilo što se finala tiče, ja sam već prezadovoljan.
Uzgred, šta nam je sa @Mrm? Nije ga valjda jedno (kazneno) neučešće načisto odvojilo od FSC-a?
Samo da objasnim da cemo prvo objaviti 9 finalista iz prvog polufinala, pa 9 finalista iz drugog polufinala i na kraju ce ostati jos jedno mesto u finalu, za ko ce se "takmiciti" sve 20 pesme koje jos nisu usle u finale. Posto ne znate u kom polufinalu je Marko, ne znate iz kog polufinala ce biti taj zadnji finalista, tako da nemojte nista otkrivati kada objavimo prvih 9 finalista iz vaseg polufinala. Pocinjemo sa prvim polufinalom.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.