228. FSC - Inspired

jutro nakon, još sam na diazepamu. neću da kmečim ipak sam ja fsc institucija, jutros kad sam se ustao, tj malo prije, rekao sam si sijaj lutko samo je svemir granica. elem, ali to je čar fsca da mafija sve ureduje. znači era metala je završila. prelazimo na beogradski edm. moze.

Prošla i ja, pa finooo ☺️ Zaređala se polufinala, nisam se nadala. Hvala što mi uz pesme otkrivate i filmove, odgledala Purpurna srca, a na listi mi je i onaj poljski sa slovenskog FSC-a.
Favoriti su mi većina u finalu, najviše mi je žao za Dugme i Kaleo, Dua Lipa bi dobila ili je dobila poene od mene... uglavnom ispali su mojih 6, 4, 2 i 1 poen.

Sad gledam bas dosta poena mi je ispalo. Mada bar mi je olaksano glasanje koje ce svakako biti tesko.

POLUFINALE 1

12 Britney Spears - Oops!... I did it again
8 Sirenia - Into the night
7 Rob Thomas - Little wonders
4 Kaleo - Skinny
3 Lewis Capaldi - Leaving my love behind
2 Gims - Jusqu'ici tout va bien

POLUFINALE 2

10 Ceca - Trula visnja
7 No Doubt - Hey baby
6 Željko Joksimović - Nije do mene
4 Bijelo Dugme - Selma
1 Ekaterina Velika - Anestezija

Ju, sad znam koje si pf, ovaj put ću pokušat za svakog finalista pogodit pjesmu, pošto se nisam baš zabavljao na ovom izdanju, eto da mi to onda bude neka zabava 🙏

Ukoliko je neko zaintresovan za organizaciju, obzirom da trenutno nema prijavljenih, sada je idealan trenutak da Ivani, Milosu i meni dostavite svoje ideje.

Da budemo spremni za slucaj da pobednik odbije organizaciju.

Spisak finalista, ako neko hoce da pogadja kad se zavrsi glasanje u nedelju

Endrega
etica
euronik
Filhy
Ivana
Leo
liberta
Majsta94
Marko
MarkoH
McSteamy
MilanB
Niko
Novinar
Replay
rintintin
sparkle
Stefan28
tetsujin

8/37

Na vrhu je izednaceno medju dve pesme sto nisu bili u top 3 u polufinalu.

Ma ko je ostavio predvidjanje a nije se potpisao, da ne kazem iskoristio trenutak sto nisam stavio da to bude obavezno pitanje? :mad:
Ja bih ti isto uradila, bez ikakve zle namere. Ako nema pitanja, smatram da je informacija nepotrebna, znači višak, znači spam, znači ni slučajno ne šaljem.
o_O

Evo i mojih glasova:

12 My Arms
10 Linnuteid
08 Astronomical
07 Shackles
06 The River
05 Objection (Tango)
04 Somebody Like You
03 Vislovo
02 My Way
01 Utopia