228. FSC - Inspired

Malopre glasao. 32-26 i 6-4 za prvo polufinale koje mi je i bilo od početka mnogo bolje.

Jedna pesma koja je dobila ili bi dobila 0 u pf je dobila 10 u f. Dešava se jednom u pola godine da mi se tako nešto desi uglavnom nema razlike u odnosu na pf glasove. :eek: Posle live slušanja mi se baš uvukla pod kožu.

18/37

Jedna pesma je preuzela malo vecu prednost, ali nista jos nije gotovo. Sutra tokom dana sticice vam podsetnici u inbox.

Jako tesko sam glasao jer nisam znao na kraju kome da poklonim bodove 1 i 2
Izbacili ste mi 12,10, moj predlog
Zatim dve najbolje pesme iz suprotnog pf i jos dosta sitnih poena, na krjau pesma koja mi je na celom FSC izdanju oko 25.mesta je morala da uleti da dobije taj poslednji 1 bod cccc

18/37

Jedna pesma je preuzela malo vecu prednost, ali nista jos nije gotovo. Sutra tokom dana sticice vam podsetnici u inbox.
Na kladionici je stanje drugacije, pet pesama se vidno izdvojilo od ostalih, bas je gusto.

Posto nisam siguran koliko cu imati vremena da sam tu dok se ne zavrsi glasanje, tagiracu sve koje jos nisu glasali za poslednji put, glasanje je do 15:30h. sutra, nadam se priredba oko 17:00 posto ne znam koliko ce mi vremena trebati da sve spremim, a i ne znam mozda nesto iskrsne, pa ce morati da je uvece (mada ne verujem).

@rintintin @etica @Vax'ildan @Ro97 @Tinte @zeleni @Anhel

Au, finale je prejako. Jedno od najboljih od kada učestvujem. Svih 10 pesama koje su sada dobile poene, bez preterivanja, u nekom drugom finalu ne bi dobile manje od 8 poena. Finalisti bravo i srećno! 😇

• Queen of Sabe - Kuca za ptice –Koja je ovo pjesmetina (bila) koji tekst kao i svi ostali odgani Novak-Gabi sam ja slao u ljubavoj temi (kao tema je bila ljubav ali niđe veze,tu temu treba ponoviti ali stvaro da bude tema ljubav a ne riuječ ljubav u tekstu ),kako naivno sa Život to smo mi.Preporučam poslušajte ponovo malo tekst ,onako oni koji VOLE.
Meni je ta pesma "Zivot to smo mi" sa tog FSC-a bila najbolja za godinu 2020. Zavrsila je u pf-u gde joj nije mesto. Pisao sam na proslom Forumu da mi je u izvedbi najbolja. A sto se tice ljubavne teme, slazem se da treba ponoviti i da bude vise u stilu ljubavnih pesama.

Danas, tj. juce (posto je prosla ponoc) sam stigao kuci, direktno s mora, pa sam hteo jos malo da preslusam pesme i umalo da jedna pesma debelo ispasta, jer nisam dobro preslusao pesme. Ima dosta pretumbavanja u odnosu na pf-na slusanja. A generelno, ovaj FSC (za mene) nema losih pesama. U najmanju ruku mogu da kazem da su mi pesme ok, mogu da dobiju prolaznu ocenu. Tako i finale. Fina plejlista.

Jbt jedva glasah, odvojilo se žito od kukolja(uz par iznimaka) štobse reklo, jako finale, kad prođe rok pogađam tko je šta poslao, sretno finalistima ✌

Organizator je pod teskim mamurlukom, ali zavrsicemo ovo danas konacno, koliko vidim po porukuma jos @Tinte treba da glasa i bacam se da napravim priredbu, nadam se da su glasovi validni, sad cu da upisujem.

Poslao. Nije valjda jos neizvesno? 😲Ovo ce mi biti prvi put da sam poslednji glasao. 🤫
A sve mi se cini da pesme koje su u konkurenciji za prvo mesto dobili od mene neke sitne poene ili nula, kao i obicno.
Onda necu pisati u kakvom odnosu sam glasao izmedju pf-a.

Back