Posto je izdanje zavrseno.....sada je dosao trenutak da i ja saopstim jednu svoju odluku........moram priznati da mi je ovo najteza odluka koju sam morao da donesem od kako smo na novom forumu i vec se neko vreme spremam psihicki za ovaj cin ali nikako nije lako. Mozda ce sve ovo zvucati i pateticno, ali sto se kaze, bez patetike nema istine, a sve ovo sto pisem dolazi iz srca i 100% je iskreno.
Doneo sam odluku da se povucem sa FSCa. Trajno. Nazalost, sve lepe stvari u jednom trenutku moraju da se zavrse......a sada je dosao trenutak da i ja stavim tacku na svoje aktivno ucesce i oprostim se od takmicenja onako kako smatram da dolikuje.
Ovo je nesto sto je visilo u vazduhu, malo je falilo da me uopste nema u novoj sezoni jer sam vec bio blizu povlacenja i nakon onog uvodnog specijala (mozda sam i trebao tada da stavim tacku, bio bi prikladniji zavrsetak moje FSC karijere, ali sta je tu je) medjutim uspeo sam da izguram leto...........ali sada je situacija takva da nemam izbora jednostavno, ovo je odluka koja je pre ili kasnije morala da se donese s moje strane i sada je dosao trenutak za to.
Razlozi su iskljucivo privatni i jednostavno, nemam vremena vise da se posvetim ovom takmicenju onoliko koliko bih voleo. Imam dosta planova sto se tice privatnog zivota i to jako mnogo vremena oduzima. Jednostavno moram da obezbedim sebi vreme kako bi se maksimalno fokusirao na stvari koje nose veliku tezinu i odgovornost...........kako bi na kraju krajeva svima koji citaju ovo sutra bilo bolje. Ne mogu da ucestvujem tako sto cu na brzaka preslusati pesme i ofrlje glasati samo da bi se zvalo da sam tu jer pre svega...........mnogo volim ovo takmicenje i ako sam vec tu, onda hocu da mu se posvetim maksimalno a ne da "zabusavam". Takodje, ne bih time dao ni dobar primer drugim ljudima, a posto je vec situacija takva kakva jeste, bolje da se jednostavno povucem na neodredjeno vreme i to je to.
Svakako, tu sam i dalje na forumu i tu sam i dalje kao neko ko ce odobravati teme i biti prisutan "u pozadini" (poput drugog Milosa)..........ali se necu oglasavati na FSC temama. Ovo se dakle odnosi prvenstveno na aktivno ucesce.
Jako ce mi sve ovo nedostajati, vec mi nedostaje zapravo.....hteo sam da se na malo lepsi nacin oprostim od FSCa ali ne zalim ni za cim i odlazim uzdignutog cela. Oprostio sam se sa muzickim stilom koji najvise volim i na izdanju koje je organizovao forumas ciji muzicki ukus jako cenim. Drzao sam se nekih svojih internih principa do kraja i ako sam makar jednu pesmu ostavio u amanet a koju cete rado poslusati u buducnosti, ja sam prezadovoljan i od toga mi nista vise nije potrebno.
I za sam kraj:
...
@Margy Sad kad mene vise nema...sad je na tebi da predstavljas nase omiljene muzicke zanrove i nemam ni najmanje sumnje da ces to raditi kako treba. Posto vise nisam medju aktivnim ucesnicima, sad mogu opusteno da navijam za tvoje pesme i da se radujem tvojim uspesima. Praticu ovako sa strane i siguran sam da ces nam osvetlati obraz. Bez obzira sto se moja FSC era zavrsila, medjutim, tu sam i dalje..... i cekam te

Znas gde sam.
...
....i hvala svima vama koji cinite da FSC bude ono sto jeste. Ovakvu zajednicu nema svako a mi smo pokazali koliko smo jaki u najtezim trenucima, kada smo izgubili forum. Ako sam na jednu stvar bio ponosan sve vreme, to su bili upravo ljudi koji se ovde nalaze. Nastavite da se zabavljate i da cinite FSC zabavan i privlacan nekim novim ljudima koji ce nam se u buducnosti ovde prikljuciti. A jednog lepog dana.......mozda se i vidimo ponovo.
Volim vas sve...i pozdravljam vas.