237. FSC - Women's Day

Moram se javno zahvaliti @Tetsujin na predivnom otkriću pesme "Feels like freedom" Joanne Jones. Skoro me neka pesma nije tako dirnula i osvojila, maltene do suza. ❤️

I da, @Replay odlična organizacija, super ideja da se završi na 8. mart, sad mi je smešno ono što sam napisao zar moja predstavnica na 8. mart da sazna da je propala. 😂

Sad videh, baš se ne dešava često da pesme kojima sam dao 12, 10 i 8 završe u bottom 5. Žalosno.

I da, @Replay odlična organizacija, super ideja da se završi na 8. mart, sad mi je smešno ono što sam napisao zar moja predstavnica na 8. mart da sazna da je propala. 😂

Na kraju je ispalo skroz simpatično. :D
Čestitke na pobedi, Petre, od mene nažalost dupla "nula" ovaj put. U polufinalu mi je bila prva ispod crte, a mislila sam da bi eventualno moglo doći do nekog poena u finalu, posebno što mi je pet pesama kojima sam dala poene ispalo, ali ipak je prejaka konkurencija bila. Hvala svima na glasovima za Iltu - Tetsujinu i Vax'ildanu na po 8 poena, Erin i Rou na po 6, Endregi na 5, Petru i RIVERU na po 4 i Sivom i dodou na dva puta po 1 poenu. Prošli put sam prvi put na ovom forumu bila u TOP5, sledeći cilj ostaje da spojim barem dva finala (pošto ni to nemam).

Pohvale, Replay na odličnoj organizaciji, sve je bilo odlično.
Printscreen: prijave: zeleni, Boxy; glasovi u polufinalu: sparkle, RIVER; glasovi u finalu: Vax'ildan, cinque

Pošto je Petar prepustio organizaciju, obaveštavam vas ovom prilikom da će nova tema najranije sutra, pošto smo još u procesu dogovora.
Prijavu i glasove organizatora ću staviti u novom postu.

@Pokahontas Ja sam se malo više sprdao sa Biljanom, ali mi je zapravo bilo simpatično što si je poslao kao direktni finalista. Meni ako se desi da nekad pobedim (doduše vrlo teško) poslaću Vendi. Ne mora sve da bude preozbiljno, a i nije ni loš ovaj remix.

PRIJAVE
mBtSbdb.jpg

lXi6Czn.jpg

POLUFINALE
c0NJzC4.jpg

M48NERL.jpg

FINALE
YarwtaO.jpg

m9vsk37.jpg

TOP 10 na kraju ahahahahahaha !!! Ma car sam, nema dalje, to je to, šteta što nisam snimao svoja paranoidna cepanja i neartikulisane krike dok sam sa nevericom gledao kako tokom celokupnog glasanja ližem pod. Pesmu sam inače naša slučajno pre par meseci i delovalo mi kao nešto što može da pobedi na FSCu, meni lično ništa posebno, no i top 10 je odličan plasman, pogotovo jer ga u poslednje vreme propuštam za poen ili dva,
Hvala Dinedeu, Majsti, Liberti, tetsujinu, Đoletu, Destriju, Vaxu, Stojadinki kao i Milanu Rumunu na visokim ocenama. Hvala i ostalima na sitnijim poenima.

A sad ono što mi je zapalo za oko i gde se ispostavilo da sam, kao i obično, ciljao pravo u metu:

-Pomenuh na gledanju da mi je Malu slična mojoj Ageliki iz 2015. koju su isto svi hvalili pa bila 13 i da isto očekujem i sa Malu. Neki me kritikovali odakle mi ideja da povezujem te dve pesme, kakve to veze ima ... - na kraju bilo kako sam i rekao, ova završila 14.
- Destroyer me povezao sa Lauren na gledanju, što me šokiralo. Ne znam kako je uspeo, uvek sam smatrao da nemam tipičnu vrstu pesama koje šaljem na FSC i da je gotovo nemoguće skontati šta šaljem na koje izdanje jer sam žanrovski najraznovrsniji od svih učesnika, no on je, nekako, skontao. Čestitke :D
- 12 za Biljanu iz PRINCIPA!
- Tinte reče da nema ništa od mene jer mu se pesma dopala ali ipak TOP 10!
- Eticina pesma me podsetila na moju Dolceneru, koju sam slao upravo kada sam Eticine izvođače dobio kao zadatak, te sam i pomislio da se verovatno ona krije iza Silvije, a tako i bejaše. :D
- Leo odmah skontao da mu je "zajednička" 7 od Marka H i mene zapravo samo od Marka H :ROFLMAO:

Petru čestitke za pobedu, pesma, kao i on, ko bombona, a iako mi je uživo nastup pokvario celokupan doživljaj odlučio sam da to ignorišem. Inače sam je sačuvao na plejlisti već prilikom prvog, površnog slušanja, a to se dešava jedino kad mi se na prvu nešto učini interesantnim pa sačuvam da bih posle studiozno preslušao.

Veritasu čestitke na priredbi ali ne vidim poentu da se nečiji glasovi spajaju, a nečiji ne. Svakako jako lepo izdanje i organizacija.

Čestitke Petre, sjajna pesma! Domaćinu takođe na trudu oko organizacije.
Sutra ću lepo iščitati i zahvaliti se, sada samo jedno WoW za 4. mesto za Raye, najveći moj uspeh od povratka.
Da sam poslala opciju 2 finala videla ne bih, ali biće i za nju prilike nadam se.

Da se zahvalim Vax i Ivana na 10, Petar na 8 i svi ostali na sitnije poene za Ruth. Pobednik ocekivan. Izdanje je stvarno bilo prejako, na kraju sam zacuvao 17 pesama.

Inace iako mi FSC nikako nije zdosadio i volim kad ucestvujem i ja cu preskakati izdanja gde necu imati vec spremnu pesmu. Raspored u zadnje vreme mi je haotican i preveliku odgovornost mi predstavlja slusanje, glasanje, trazenje pesmu itn, tako da se nadam da cemo nastaviti ovim nizom laksih tema.

@Tinte hvala na 10-ki za Inez ( u pf-u) 🫠😍 ti si skoro jedini koji je uopšte glasao za pesmu. Čestitke @Replay na ozbiljnom pristupu i strpljenju i odličnoj organizaciji i prezentaciji. Živela ljubav 😂 Sa strpljenjem čekam novu temu

Čestitke Petre, odlična pesma pobedila. Dokaz da loš live ne utiče na rezultate. 😂
Replay, super organizacija. I svakako bravo za tebe što si prihvatio FSC u periodu kada je i PZE. Oštetio sam ti pesmu kod polufinalnog glasanja, nije mi privukla pažnju. Ali kada sam preslušavao finale odlučio sam da je nagradim sa 5 poena.

Što se tiče glasova za moju pesmu, zahvalio bih se Tinteu na 12, Milosu-S na 8 poena i ostalima na sitnijim poenima. Znao sam da kazaški jezik neće svima biti lako da se svari, pa samim tim nisam ni očekivao neki vrhunski rezultat. Kako god, drago mi je ako se nekome bar dopala pesma.

Last edited:
Back