Nije poenta u tome da sam ja osvojio trece mesto, nego da je ta pesma apsolutno zaslusila pobedu.Ma neponovilo se, muke Isusove su tone dao bog nikome to treÄe mesto
Nije poenta u tome da sam ja osvojio trece mesto, nego da je ta pesma apsolutno zaslusila pobedu.Ma neponovilo se, muke Isusove su tone dao bog nikome to treÄe mesto
Pa to i jeste poenta. Prvo vas upropastim i onda imam posla u narednih godinu dana![]()
To da se molis da nemas mnogo poena od 1 do 7 u nadi da ces imati vise 8 do 12 i ono na kraju ispadnu sve krompiri. Bas si okrutan, Leo.
Ko je psihijatar?Ako Äe da nas leÄi psihijatar koji ima problema sa narcisoidnoÅ”Äu i bipolarni poremeÄaj, onda teÅ”ko nama.
Mada, ni meni nije jasno zaÅ”to se stvorila totalno bespotrebno drama iako verujem da je sad nauÄena lekcija oko stavljanja pesama koje se planiraju za slanje. Ja sam ih slala joÅ” 2016. Äini mi se sa pesmom koju sam stavljala na temi Å”ta sluÅ”ate i Å”to se mene tiÄe, mogu i da pobede. Pored njih, favorit mi je i Francuskinja.![]()
Å ta god da si, nebitno.Ko je psihijatar?![]()
stopDobro, dobro. KoncentriŔi se na postavljanje rezultata i ne zabuŔavaj.![]()