Pa
Creature je žensko?!

Pojma nisam imao. A eto, rekao sam na početku da je red da žensko pobedi.
Svaka čast na trijumfu!

Odlična pesma koja je od mene dobila najvišu ocenu, ali mi je završila kao druga ispod crte. Na kraju je ipak presudilo da zamalo ne dam poene u ovako opakoj konkurenciji to što prilično često ovde imamo EDM pesme poput ove za koje redovno visoko glasam, a ova je bila za nijansu slabija.
Dosta nas ovde koji joj nismo dali poene je bila malo ispod crte za poene što dovoljno govori da je pobeda veoma zaslužena.
Da, kad pomenuh žene, kod mene u top 5 su bile
Ivana,
Margy,
Zakaya i
Etica, a samo se
Arsenic tu uvukao među dame. Svaka čast Ivana za pesmu i mojih 12 poena! Cesária je legenda, fantastična emocija i atmosfera u pesmi, ne treba ni trošiti reči, a posebno mi je drago da je moja desetka, LRDL i Margy konačno ostvarila lep plasman. Možda je zbog Palerma i ispao koji poen više na kraju od mene.

Hit mi je da su moje top 2 pesme imale isti broj poena i da su na kraju "šestice" odlučivale.

Odavno mi nije bio ovako kvalitetan i dobar top 10 (48 od 58 mojih poena)! Čestitke svima i na pesmama i na plasmanima.
Što se Trad.Attack! tiče, niste se pretrgli, mahom su oni kojima su se dopali bili u drugom polufinalu. Najviše hvala
Milane i
Margy na visokim poenima

, a zatim i Zakaya, Dodo, Stole, DrKo, Marko i Destry na nižim.
Bebi, svaka čast na odličnoj organizaciji i uzbudljivim priredbama.

Neverovatno mi je sve brzo prošlo i ne mogu da verujem da već odlazimo iz Bebilenda gde smo se tako lepo proveli.