265. FSC – Čov(j)eče, ne ljuti se!

Lijepo je što uvijek znaš reći nešto lijepo i podržati. :) Ali dobro, navikao sam.
Znaš dobro zašto sam ovo rekao, ne filozofiraj. :D Ali svejedno se radujem tvojoj organizaciji i drago mi je da ste se dozvali sebi i shvatili hajp. 😘

Ne znam sta bi Čmarko spremio, ne bi on broj 1 hitove, a ne bi ni Evroviziju, zar je stvarno 2005 tema🤐 Ili mozda izvodjaci iz Švedske je tema.

Pijemo hrišćansku kafu i čekamo da se desi novi silazak Isusa.

Pa Creature je žensko?! 🤣 Pojma nisam imao. A eto, rekao sam na početku da je red da žensko pobedi.
Svaka čast na trijumfu! 🏆 Odlična pesma koja je od mene dobila najvišu ocenu, ali mi je završila kao druga ispod crte. Na kraju je ipak presudilo da zamalo ne dam poene u ovako opakoj konkurenciji to što prilično često ovde imamo EDM pesme poput ove za koje redovno visoko glasam, a ova je bila za nijansu slabija.
Dosta nas ovde koji joj nismo dali poene je bila malo ispod crte za poene što dovoljno govori da je pobeda veoma zaslužena. 👏

Da, kad pomenuh žene, kod mene u top 5 su bile Ivana, Margy, Zakaya i Etica, a samo se Arsenic tu uvukao među dame. Svaka čast Ivana za pesmu i mojih 12 poena! Cesária je legenda, fantastična emocija i atmosfera u pesmi, ne treba ni trošiti reči, a posebno mi je drago da je moja desetka, LRDL i Margy konačno ostvarila lep plasman. Možda je zbog Palerma i ispao koji poen više na kraju od mene. 😀☺️ Hit mi je da su moje top 2 pesme imale isti broj poena i da su na kraju "šestice" odlučivale. :)
Odavno mi nije bio ovako kvalitetan i dobar top 10 (48 od 58 mojih poena)! Čestitke svima i na pesmama i na plasmanima. 💪

Što se Trad.Attack! tiče, niste se pretrgli, mahom su oni kojima su se dopali bili u drugom polufinalu. Najviše hvala Milane i Margy na visokim poenima ❤️ , a zatim i Zakaya, Dodo, Stole, DrKo, Marko i Destry na nižim.

Bebi, svaka čast na odličnoj organizaciji i uzbudljivim priredbama. 😍 Neverovatno mi je sve brzo prošlo i ne mogu da verujem da već odlazimo iz Bebilenda gde smo se tako lepo proveli.

Hvala ti puno! Da se nisu desile ove greške bilo bi savršeno, ovako ja sebi ne mogu da oprostim al to je do mene što projektujem stvari tako. 😅

Tek sada vidjeh da je Celine dobila ili 12 ili 0 doslovno. 🤯
Bravo za ekipu koja je servirala ukus i nagradila kvalitetu. 👌

Čestitke Creature na pobedi i Bebiju na odličnoj i zanimljivoj organozaciji.
Hvala malobrojnima na glasovima za Stefanosa, čak 16 nula i samo 7 forumaša koji su glasali. Šteta što ga je žreb uništio jer mislim da bi u finalu fino prošao.

Za kraj, nastup:
_21a1bde7-33c2-48f6-bf41-dfc24298344f.webp

Hvala @Doctor Who @zeleni @Tetsujin @Jasamtvojdetektiv @Replay @Stefix @Ro97 @Endrega na visokim poenima za Lutam 😘 Odlično izdanje, čestitam Bebi na dobroj organizaciji uprkos nemilim događajima na istoj. @Bebi Čestitam pobednici debitantu @creature ✈️ Nažalost sedam pesama je ostalo bez poena u prvom polufinalu i sada bih spomenuo te pesme:

Bad Bunny - Tití Me Preguntó
Meghan Trainor - Better When I'm Dancin'
Stefanos Pitsiniagkas - Dynata (Ta Ta Ta)
Giorgia, Marco Mengoni - Come neve
Lozano - Vardare
Set It Off - Why Worry
Barns Courtney - Fire + Naika i Melodrama u finalu!

Takođe finale su zaslužili i MilanB, Tetsujin i Detektivka. Navukao sam se na Tetsujinovu pesmu xd i Zeleni naravno, da nije diskvalifikovan.

Last edited:
Čestitke creature na prvoj pobedi, pesma mi je bila oko crte za poene, ali jednostavno nije bilo dovoljno prostora. Bebiju pohvale na fenomenalnoj organizaciji i još jednoj kreativnoj ideji za temu.

Hvala svima koji su glasali za Cesariu, u početku kada sam dobila kao zadatak zelenu boju, imala sam u planu da šaljem nešto kreativnije, ali kako je vreme prolazilo nisam uspevala pronaći ništa što bi mi se dopalo i pala mi je na pamet upravo ona i kada sam još videla da je samo jednom dosad bila rekoh, što da ne. :D Zanimljivo mi je i da sam u finale prošla kao 11. a u finalu ostvarila sasvim solidan rezultat i treći TOP10 u istoj godini (prethodne dve sam imala samo po jedan). Hvala: Gollumu, Filhyju, cinqueu, etici, Arsenicu, Tinteu, Paučici, Vax'ildanu i zakayi na TOP poenima u polofinalu i finalu, kao i svima ostalima koji su dali one srednje i sitnije poene. Zanimljivost broj dva mi je bilo to da je baš moj predlog bila jedna od pesama između kojih je odlučivao broj dobijenih "šestica" kako se isprva mislilo (kasnije smo ipak ustanovili da su "sedmice" te koje su odlučile) i to da sam bukvalno i sama imala udeo u tome jer sam, u poslednjem momentu odlučila da za LRDL dam 8 poena umesto još jednom 7 koliko sam im dala u polufinalu. :D

Printscreenovi: @Bebi
prijave: MilanB, Pipi
glasovi - polufinale: Ivana, Miki
glasovi - finale: Niko, Vax'ildan

Last edited:
Obozavam kad se trazi printscreen moje liste, taman da se nisam dzabe mucio da rangiram sve pesme.

U kom smislu liste? Rangiraš sve pesme u finalu/polufinalu?
Gledam da malo mešam, pošto sam listala neke teme i ustanovih da mi se negde dešavalo da tražim za iste potpuno nenamerno..

Izvolite :coffee:

Attachments

• Ivana.webp
    Ivana.webp
    35.9 KB · Views: 15
  • miki.webp
    miki.webp
    26.9 KB · Views: 12
  • MilanB.webp
    MilanB.webp
    54.1 KB · Views: 17
  • Niko.webp
    Niko.webp
    34.5 KB · Views: 18
  • pipi.webp
    pipi.webp
    32.2 KB · Views: 18
  • Vaxildan.webp
    Vaxildan.webp
    21.6 KB · Views: 15
U kom smislu liste? Rangiraš sve pesme u finalu/polufinalu?
Gledam da malo mešam, pošto sam listala neke teme i ustanovih da mi se negde dešavalo da tražim za iste potpuno nenamerno..
Da, uvek rangiram sve pesme.

Back