266. FSC - North VS South

Kada želite ceremoniju rezultata finala?

• 14:00

Votes: 18 56.3%
  • 16:00

Votes: 2 6.3%
  • 18:00

Votes: 12 37.5%

• Total voters
    32
  • Poll closed .
Imam i pesmu iz igrice nije problem.
Možda budu AI pesme.

Ako budu na kraju pesme iz igrica, a ja pre 3-4 izdanja slao jednu takvu (Blood Upon the Snow)

zorica-markovic.gif

Eee, zato ja čuvam sve vrste soundtracks za takve teme.

Moze zapravo neka teska tema da posaljem nesto na silu sto mi je bzvz, u takvim slucajevima cak i prodjem u finale

Top4 ništa od mene. Što je najgore 3/4 top pesme mi baš nisu ni blizu poena bile uključujući pobedbičku, ali šta je tu je, to je realnost.
Čestitke pobedniku i pohvale za organizatora.
Stefix mi "maznuo" pesmu, nadao se da može do pobede, ali nažalost ne.

Za početak, čestitke @Miki na apsolutno zasluženoj pobedi, moja 12 😍

Zatim čestitke @Marko na fantastičnoj organizaciji, sve je bilo na nivou, a vizuelni deo izdanja mi se posebno svideo. 🥰

Hvala i svima koji su glasali za Holdena i Randagi, 8. mesto mi je sasvim fino s obzirom da sam naređao nekoliko flopova. Kasnije ću se zahvaliti i svima ponaosob!

Slabo sam bio aktivan ovog izdanja, kao možda i prošlih par, generalno FSC hajp mi trenutno traje ceo jedan dan nakon što se otvori tema, a nažalost imam i manjak slobodnog vremena. U svakom slučaju tu sam i dalje i ne planiram da odmaram. Možda ne pišem previše, ali sve čitam i redovno slušam pesme.

Simbolično eksperimentalno izdanje baš kod Vaxa, planete su se spojile, a nema Svemirdonke.

Back