269. FSC | fsc fest.📍

nYumqqT.png

bxDvgdt.png

AvmWtju.png

*Dakle dozvoljeni su nastupi u malom studiju, u većem studiju sa publikom, u hali, areni... Bitno je da pevač pesmu izvodi uživo i to će biti proveravano detaljno. Biće dopušteni i tzv. "live performance videos" koje izbacuju izvođači i koji ponekad liče na spotove, ali će i tu biti provera da nije u pitanju plejbek. Neću prihvatati akustične verzije pesama, obrade, izvođenja pesama na talent emisijama koje nisu originalne pesme izvođača, nastupe na radio stanicama i slično. Takođe, vodite računa da video snimak bude odličnog kvaliteta, što slike, što zvuka.
Ovo ne bi bilo dozvoljeno. Iako je snimljeno kao nastup (live performance), postoji sumnja da je u pitanju plejbek.

Ovo bi bilo dozvoljeno. Profesionalno snimljen uživo nastup u manjem studiju.

➡️ Spisak pesama
Prijavljeni forumaši (38):
Anhel
Arsenic
Bebi
choda
cinque
creature
Destry94
Dežurni
Djole89
Doctor Who
dodo
dracarys
etica
Filhy
Gollum
Ivana
Jasamtvojdetektiv
Leo Cezar
Lignjoslav
Majsta94
Margy
Micky
Nije sve tako sivo
Paučica
Petar
Pipi
Pokahontas
Replay
Ro97
Stefan28
Stefix
Stole
Storm
Tetsujin
Tinte
Vax'ildan
whisky
Zoki

Attachments

Last edited:
Ja zaspao sinoć naravno, biće sve pregledano što je stiglo u toku jutra. ✨

UPDATE: Ovaj krug je bio lagan za pregledanje. Evidentno je da pevači vole malo da doteraju vokale na snimcima, ali nisam bio strog.

Last edited:
Spisak pesama u prilogu mije po azbucnom redu, isto kao na prethodnim izdanjima, ne mogu da radim research po slovu na telefonu, nemam sa sobom comp. Sta da radim?

Pretraživač telefona bi trebalo da ima opciju pretrage dokumenta. Na Edge se zove "Find on page".

Spisak pesama u prilogu mije po azbucnom redu, isto kao na prethodnim izdanjima, ne mogu da radim research po slovu na telefonu, nemam sa sobom comp. Sta da radim?
I ja imam isti problem na Iphone, na tabletu mi normalno radi, ali na telefonu isti problem kao kod tebe.

Evo sad ću "skinuti" filter, samo da uključim laptop. 🙂

EDIT: Rešeno.

Last edited:
1724745232192.webp
Znao sam da će mi forumaši malo poremetiti koncept FSC selendre ovog izdanja postavljajući svoje prethodne nastupe, ali samo nastavite, nikakav problem. :D Podsećamo se nekih nastupa koje smo gledali na Slušamou u rubrici "u fokusu".

Davinu je sa gore pomenutom pesmom slao @Djole89, a ona je poznata po tome da album ispromoviše na stejdžu koji izgradi u tu svrhu. 🤯 Njene vokalne sposobnosti su nas tada oduševile, a sećamo se o pozitivnih reakcija na njen live za pesmu Skyward sa kojom se takmičila na FSC-u pre Purpose.

Da sam pevač i da imam para verovatno bih i ja tako. :D

Naša bundeva što putuje za Peterstan je poslata cepelinom u toku noći i po nekim izvorima kažu da je pristigla u daleku nam severnu zemlju.

I prijava Drkoslavije izgleda uspešno prošla.

Premišljali smo se da li učestvovati jer putujemo poslom za koji dan, ali naći će se vremena za FSC kao i uvek!

2591340.jpg

Naš cepelin je stigao, javljeno na BTV. Uz predstavnika poslali smo i jednu misterioznu personu koja će održati koncert u Peterstanu. Takođe ni njihovi mediji nisu preneli o kome se radi i ko to tamo drži koncert.

Mi poslali prijavu, sada čekamo i nadamo se da će komisija odobrit. Sve najbolje.

Ja sam se odlučio za nešto što baš, baš, baš volim. Uopšte se ne zanosim da će proći sjajno, a zapravo, znajući moju statistiku kod Petra, ne znam ni da li ću proći lol Još uvek čekam finale. Gabrielius i Lahra su me ispalili, mada se ne kajem...opet bih prijavio iste pesme.

Baš gledam statistiku i u ovom 26x FSC nizu sam samo tri puta bio u finalu, katastrofa. Nije mi jasno kako sam na Ivaninoj i Pokyjevoj listi na ~ 15. mestu 😌

Back