270. FSC - Реч

Creature i pita zbog nove teme nego joj je bilo neprijatno da bude tako direktna. 😀

Zaslepljen si, majke mi. Teyi se sve ono dopada. Samo je idealizuješ skladno s tvojim vrednostima.
Mislio sam da naucis da citas ono sto je napisano, a ne da pokusavas da citas misli.

Mislio sam da naucis da citas ono sto je napisano, a ne da pokusavas da citas misli.
Da, Teya Dori je sve to fuj, lik koji sa njom radi na svakoj pesmi i tekstovima je cringe, Nikoliju očima ne može da gleda i prevrće istim na njenu interpretaciju, a vamo laže narod kako joj je to najbolja drugarica samo zato da bi uzela dobre pare i jednog dana bila slobodna samo da komponuje instrumentale za igrice.

Da, Teya Dori je sve to fuj, lik koji sa njom radi na svakoj pesmi i tekstovima je cringe, Nikoliju očima ne može da gleda i prevrće istim na njenu interpretaciju, a vamo laže narod kako joj je to najbolja drugarica samo zato da bi uzela dobre pare i jednog dana bila slobodna samo da komponuje instrumentale za igrice.
Udahni duboko i izbroji do 10.

U ovoj postavi onda sam za Senidah. 😮 Jedva cekam sutra da vidim ko je sta poslao.
Nadam se da neko od njih cetvorice nece biti DSQ. 🤞

Pa, tek sutra popodne cu biti dostupan i moci da pogledam kako je proslo finale i ko je sta poslao.
Sad idem na utakmicu, pa sa utakmice na posao, pa sa posla na krace putovanje i tek popodne sam slobodan (jedino ako ne zaspem u medjuvremenu, jer necu stici spavati😅).

Back