Attachments
Last edited:
MozeJeste, a sutra izlaze pesme za polufinala.
Pa dokle da budem Džamala.Creature i pita zbog nove teme nego joj je bilo neprijatno da bude tako direktna.![]()
Mislio sam da naucis da citas ono sto je napisano, a ne da pokusavas da citas misli.Zaslepljen si, majke mi. Teyi se sve ono dopada. Samo je idealizuješ skladno s tvojim vrednostima.
Da, Teya Dori je sve to fuj, lik koji sa njom radi na svakoj pesmi i tekstovima je cringe, Nikoliju očima ne može da gleda i prevrće istim na njenu interpretaciju, a vamo laže narod kako joj je to najbolja drugarica samo zato da bi uzela dobre pare i jednog dana bila slobodna samo da komponuje instrumentale za igrice.Mislio sam da naucis da citas ono sto je napisano, a ne da pokusavas da citas misli.
Udahni duboko i izbroji do 10.Da, Teya Dori je sve to fuj, lik koji sa njom radi na svakoj pesmi i tekstovima je cringe, Nikoliju očima ne može da gleda i prevrće istim na njenu interpretaciju, a vamo laže narod kako joj je to najbolja drugarica samo zato da bi uzela dobre pare i jednog dana bila slobodna samo da komponuje instrumentale za igrice.