270. FSC - Реч

Čestitke pobjedniku. 👏

Također, moram se zahvaliti top bodovima na pjesmi za koju nisam očekivao niti 20 bodova. Na prvo slušanje sam se odmah navukao i u roku 2 minute i prijavio. Prvi i zadnji izbor.

Hvala cinque, Leo, Majsta, Poki i Zakaya kao i ostalima na manjim bodovima. 🙌
Posebno me iznenađuju visoki bodovi od Pokija.

Jedva čekam da vidim šta nam je Ivana pripremila.
Imamo par kandidata sa interesantnim temama, pa videćemo kada ostali moderatori budu onlajn. A sada laku noć :)

Sanjaš li ti Nikoliju uveče?
tenor.gif

@Destry94 ?

Strpljenja malo.. Biće..
Nigde ne žurimo..
Imamo dve prijave i treba da odlučimo ko će biti u ulozi organizatora.

Treba nam “teža-lakša” tema da zadovolji svačija čula.
Stigli smo u novo jutro, kafica čeka.☕

Čestitke pobedniku, pesma je dobila 6p od mene, i eto, pobedila. Sve je to ljubav. Neka je sa srećom, sada će valjda biti manje kmečanja.

Čestitke organizaciji i organizatoru, i hvala za 12p. Pokazali ste se kao vrhunski znalci i individua istančanog ukusa. Lepo je kada vrline idu ispred imena.

Hvala svima malobrojnima na poenima, iskreno, sumnjali smo u fijasko i tako se i desilo. Ali avaj, sutra je već nova tura nova avantura. Priželjkujemo oduševljenje našom sledećom pesmom, jer dobar si samo koliko ti je dobra i voljena pesma.

Toliko za ovo uključenje, a do sledećeg budite dobri i razmislite koga ćete danas obradovati.

Опа, иначе не водим рачуна коме дајем поене и ко за мене гласа, али запамтих да сам Тетсујину дао 12 у прошлом пф и 12 сад у финалу тако да очекујем добру тему и своју побједу на следећем издању!

Ahh mislio sam da pucam na prvo mesto nakon Senide, ali izgleda da ću morati na četvrto.

Očekivao sam nekog debitanta, kad ono.

Back