270. FSC - Реч

Rekao nam je da će otvoriti temu večeras.

Čestitke dežurni na pobedi, zasluženo! Poky od tebe ništa manje nisam ni očekivao, svaka čast!

Što se tiče organizacije, ovim ste mi samo potvrdili ono što pričam još od 2016. godine, a to je da me " vlast " ovde mrzi. Drugi put se prijavljujem za organizaciju ikad i to sa jako inovativnim temama i prvi put me odbijete zbog Vaxove teme ( koja svi znamo kako je prošla i kakva je bila ), a sad drugi put dajete organizaciju nekom ko je organizovao hiljadu puta... Hvala svakako što ste mi jasno stavili do znanja da se ne zamajavam time jer je nikad neću dobiti, a isto savetujem i svima vama koji želite po prvi put da organizujete FSC da se ne trudite jer ipak mora neko proveren.

Nije tačno, ali ako je tebi bolje da tako misliš, ok, neću te sprečavati u tome. 🙂

@Stefix Kao što je Ivana rekla, tvoji navodi nisu tačni. Niti te iko mrzi, niti si odbijen, već je naredna organizacija, uzevši u obzir i temu, data drugom prijavljenom forumašu, i to ne znači da uskoro ne bi dobio priliku i ti, možda već za sledeći FSC.

@Stefix Nemoj da odustajes, i mene se odbijali X puta, pa sam ipak na kraju dobio organizaciju. A kad su meni dali, mislim da ce dati svakome.

Zar stvarno mišliš da ću se ikad više prijaviti za organizaciju posle ovoga? Ubili ste mi svaku volju i želju da se investiram u to.
Ko se opeče na vruću ringlu dva puta, treći put sigurno neće.
Opet kažem, hvala vam sad bar znam na čemu sam! :)

Ja sam konkurent za sledeću temu, borimo se, radimo, stvaramo, manifestujemo i tražimo pobedničku pesmu da to i osiguramo. Za moju prvu organizaciju sam isto bila obznanila javno da želim pa sam možda i ubila volju drugima da se prijave i budu mi konkurenti. Snalazimo se.

Konkretno je i Tetsujin "odbijen" nekoliko puta, i data je prednost drugima, a sada je došla na red njegova tema. Dakle, ta razmišljanja da neko dobija organizaciju iz prve, a drugi budu odbijeni više puta, nisu validna. Ako imamo jednog zainteresovanog, on i dobije organizaciju. Ako imamo više kandidata, onda se odabere jedan, i to ne znači da su drugi predlozi odbijeni, štaviše svima se odgovori u privatnim porukama i uglavnom budu pozitivne povratne informacije moderatora uz poneku sugestiju šta bi se moglo promeniti u ideji, pa oni koji nisu dobili organizaciju su kandidati za organizaciju nekog od narednih izdanja, ukoliko su zainteresovani naravno. To je cela filozofija.​

Zar stvarno mišliš da ću se ikad više prijaviti za organizaciju posle ovoga? Ubili ste mi svaku volju i želju da se investiram u to.
Ko se opeče na vruću ringlu dva puta, treći put sigurno neće.
Opet kažem, hvala vam sad bar znam na čemu sam! :)
Nemoj uopšte to tako da posmatraš. Znam kako je prijavljivati se više puta i ja sam se za prvu organizaciju FSC-a prijavljivao više puta, pa su birani drugi forumaši, sa temama koja sam ja smatrao manje zanimljivim od onih koje sam ja planirao... Jednostavno nekada se tako zalomi. Ali nakon te prve organizacije sam organizovao još nekoliko puta i često dobijao organizaciju bez problema.

U nekom trenutku pre ponoći verovatno.

Čestitke Dežurnom na prvoj pobedi i pohvale Pokahontasu na organizaciji, sve je bilo super.
Rezultati mi se baš i ne dopadaju, ali ajde barem mi je duplih 12 poena u TOP3, što mi je izuzetno drago. Vidim da je neko pitao (creature, čini mi se) koja je fora sa tom pesmom, meni je bio svojevrsni throwback na srednju školu, kada su nas bukvalno bombardovali njom (imali smo muziku na odmorima), a sad sam je čula nakon baš dugo vremena, uz to se iznenadila da nisu bili već na FSC-u, iako sam bila ubeđena da jesu.

Što se mog predloga tiče, iskreno nisam imala neku inspiraciju, pa eto, pošto se početkom izdanja vratih sa mora, rekoh, nek ide nešto na grčkom. Hvala svima na poenima za ZAF-a u polufinalu i finalu (Majsta94, Paučica Miki, Ro97, Vax'ildan, Stole, Tinte, zakaya, Zoki, Pipi, whisky, Gollum, cinque, Doctror Who, Tetsujin, Storm, etica, Leo Cezar i liberta).

Printscreenovi: prijave: cinque, Jasamtvojdetektiv; glasovi - polufinale: Bebi, Nije sve tako sivo; glasovi - finale: Ro97, whisky.

Ono što sam jutros ostala dužna, što se organizatora tiče, a prijavu i glasove Pokahontasove dodajem ubrzo.

EwkNyR8.png

Back