Attachments
Last edited:
Sad sam detaljno pogledao rezultate i moram da kazem da mi je malo sus sto je Dezurni dao krompiric Senidi.
Bila žuta na semaforu pre ikakvog glasanja tj odmah nakon prezentacije pesama, mora da sam vidovit pa da znam da mi je to konkurencija7. Senidah - Omen
Onda bih Nikoliji dao 12, ali ne ide to tako, pesma je muzika + pevanje, mora oba da valjaju, da bi bilo dobro. Da je poslat instrumental, bilo bi vise.Vax kad već analiziraš irregular voting pattern, mogao si i ti udeliti još koji bod Royalty zbog prelepog instrumentala![]()
I sve zeleno ti poispadalo u PF.Bila žuta na semaforu pre ikakvog glasanja tj odmah nakon prezentacije pesama, mora da sam vidovit pa da znam da mi je to konkurencija![]()
?Da je poslat instrumental, bilo bi vise.![]()
Imao sam slicno u pf, gde sam se dvoumio da li da dam 12 ili 10 bodova Milanovom Portugalcu i na kraju mu dam 10 i ti bodovi su mogli da ga proguraju u finaleNiđe veze lol
Bukvalno je bilo ko mogao dati Senidi poen više i pobedila bi, ja sam se do samog kraja dvoumio da li njoj 12 ili SIP i Liamuu jer su mi obe pesme odlične, i na kraju prelomio i drugoj opciji dao 12, njoj 10, a moglo je da bude i obrnuto. Jednostavno su se zvezde ovako namestile.