270. FSC - Реч

Ne trazim pravdu, jer sumnjam da cu je dobiti, ali valjda imam pravo da podelim svoje misljenje, ili ne?

Zorja kad vidi da je D****** da krompiric Senidi:

Screenshot_2.webp

Vax kad već analiziraš irregular voting pattern, mogao si i ti udeliti još koji bod Royalty zbog prelepog instrumentala 😌
Onda bih Nikoliji dao 12, ali ne ide to tako, pesma je muzika + pevanje, mora oba da valjaju, da bi bilo dobro. Da je poslat instrumental, bilo bi vise. 😌

Bila žuta na semaforu pre ikakvog glasanja tj odmah nakon prezentacije pesama, mora da sam vidovit pa da znam da mi je to konkurencija 😱😱😱
I sve zeleno ti poispadalo u PF. 😌

Niđe veze lol

Bukvalno je bilo ko mogao dati Senidi poen više i pobedila bi, ja sam se do samog kraja dvoumio da li njoj 12 ili SIP i Liamuu jer su mi obe pesme odlične, i na kraju prelomio i drugoj opciji dao 12, njoj 10, a moglo je da bude i obrnuto. Jednostavno su se zvezde ovako namestile.

Niđe veze lol

Bukvalno je bilo ko mogao dati Senidi poen više i pobedila bi, ja sam se do samog kraja dvoumio da li njoj 12 ili SIP i Liamuu jer su mi obe pesme odlične, i na kraju prelomio i drugoj opciji dao 12, njoj 10, a moglo je da bude i obrnuto. Jednostavno su se zvezde ovako namestile.
Imao sam slicno u pf, gde sam se dvoumio da li da dam 12 ili 10 bodova Milanovom Portugalcu i na kraju mu dam 10 i ti bodovi su mogli da ga proguraju u finale 🙄
Inace za tu pesmu mi je nekako najzalije sto se nije nasla u finalu, jer mi je bila jedna od najboljih.

Cestitke Dezurnom na prvoj pobedi i od mene 2p, sto znaci da mi se pesma dopala. 👍 Cestitke Stoletu na 2. mestu i iako mi je zao sto nije pobedila (od mene 12p) ovoliko visoko nisam ocekivao da ce dogurati. Iskreno, bas sam se iznenadio da mi se nesto od nje toliko dopalo. Ne znam da li je zbog toga sto sam ocekivao da ce mi biti losa, pa sam imao predrasude, ili sto mi se bas dopada, ali svakako od mene zasluzenih 12p.
E, sad prigovor. Tacno se vidi da su Stole i Dezurni videli da sam im konkurencija i udelili mi nula poena. A oni su dobili po 12p, s tim sto je Dezurni dao 0p Stoletu. Tako se radi ako se hoce pobeda. 🙄 (salim se )
Pohvale za organizaciju Pokahontas. I moram da priznam da mi se svidelo sto si se pridrzavao teme i tvoji komentari su bili sa jednom recju. Verujem da nije bilo lako, ali meni je to plus i bas si se dobro snasao.

Iskreno, prezadovoljan sam sa plasmanom. Dobro, bilo bi lepo da sam pobedio, ali ocigledno bas u tom trenutku kod Endrege nisu bili gosti i ispijali caj.😒 Ova pesma mi nije pala na pamet od skora, zbog koncerta (za koji nisam znao), vec mi je ta pesma bila na listi medju prvim pesmama i sve nesto sam odlagao. Hteo sam da saljem na proslom izdanju, ali nisam nasao neki zadovoljavajuci uzivo snimak, pa sam odustao.
Inace, ova pesma me podseca na matursku ekskurziju jos davne 2001. kada sam kupio ovaj cd i tamo smo do besvesti slusali. A zbog ove pesme sam kupio cd, jer mi je ubedljivo najbolja.😊
Hvala svima na poenima, a mislim da je ovo prva 12-ica od Margy koliko mi se cini.
I da. Zao mi je sto Pastore nije usla u TOP 10, a bila mi je vidjena u TOP 5. 🙁

@Tinte, častila sam te nekoliko puta s 12 bodova; ako računamo samo finale, onda: Within Temptation - Endless War (dupla), Okean Elzy - Obiymy (dupla) i Pink Fantasy - Poison. U polufinalima: Polina Bogusevich - Heavy on My Heart i Thundertale - Švieski, žvaigžde, aukštai. Istina je da je sve bilo dosta davno pa se ni sama ne bih sjetila da ne vodim statistiku. :D

Da. Bilo je davno. Na Okean Elzy si me podsetila, dok za ove se i ne secam bas. 😅 Nadam se da necu opet dugo cekati na 12p. 😁
Ostao sam duzan da objavim kako bih glasao u pf-u u tom trenutku za pesme koje nisu prosle u finale.

1. pf-e
12p Precious Pepala
8p Moss Kena (😤)
4p Marko Louis
3p Danna

2. pf-e mozete videti u tabeli.

Evo za sve koji su se zabrinuli gde je. :D Ovih dana mi se nije baš ništa radilo na kompjuteru, zato kasni.
A što se nje tiče, ne mogu a da ne primetim da ćemo uskoro potencijalno doći u situaciju koju baš i nisam navikla da gledam. :P

ku-1.jpg

😱 njih troje je svakako nemoguće dostići jer su FSC majstori, tako da ovo je savršeno i maksimum koji može biti 😍

Niko nije navikao na ovakvu gužvu i napetost, uglavnom je Leo imao po 50 poena više. 😂

Back