271. FSC × Country Music

Ko je ta prokrijumčarena pesma?? Imena trebaju za zmiju!!!

Ko je ta žena?

Msm sigurno postoji dokaz kao i za sve pesme, ali primetih slučajno dok sam slušao recap. :D

ala če se zmijetina najest, ko u malog Prinsa kad je izjela slona.

sridevi-snake.gif

Vesna Rivas šokira: “Na poruke sadržine: koliko poena želite i šta ste poslali, delegacija Arsenata ne odgovara!”

1728679786161.webp

Šefica delegacije Arsenata Vesna Rivas danas na konferenciji za štampu finalista dala je izjavu koja je uzrujala celu FSC javnost. Naime, na pitanje novinara iz publike da li je dobijala nepristojne ponude od kada je postala šefica jedne ugledne i nadasve VIP delegacije kakva je delegacija Arsenata, Vesna je dala sledeći odgovor o kom bruji cela javnost: “Vidi maco, niti sam ja niti je moja delegacija kikiriki igrač, ne igramo u kikiriki ligi, već se krećemo u krem društvu. Te poruke tipa koliko poena želite i da li može trapma, te poruke ni ne otvaram a zasigurno na njih ne odgovaram. Odmah sledi lista block. Svi bi maco malo kolača i hleba preko pogače ali mi se za sitne novce ne prodajemo. Dobar ukus nema cenu! Nemaju oni toliko para da kupe nas jer je razlika u kategoriji prevelika. Neće više Lola pljesat polu gola, nema više tange-frange, svako svoj krst nosi. Ja sam bre dama, ja imam dostojanstvo za razliku od nekih. Budite fer prema sebi pre svega. Volimo i volećemo samo srcem!”

O kakvim porukama i od strane koga poslatih, Vesna nije želela da odaje, već je rekla samo “Znaju zmije da su zmije, a ako su zaboravili samo im mogu pružiti ogledalo da se podsete.”​

Bebi Dol šokirana i mrmoće “Vesna, čija li je to pesma?!”

2096428

Bebana je šoknuta dešavanjima u Arsenatu, da joj noga otišla u vis!
Pritiscima mora doći kraj!

Update glasovanja (12/36)

Pobjednik prvog polufinala je trenutno 14., a pobjednik drugog je pri vrhu. Također, pjesma koja je dijelila prvo mjesto u polufinalu je trenutno izvan top 10.
Pet pjesama se malo izdvojilo i one se izmjenjuju u vodstvu. Pjesma koja se kao zadnja kvalificirala u finale (iz 1. pf) je sada na 7. mjestu. Prvo i drugo mjesto trenutno drže pjesme koje su bile 4. u svojim polufinalima. Sve pjesme su dobile bodove. Generalno, nitko se nije posebno izdvojio u smislu da se ne može sustići.

Vidjet ćemo što će biti do kraja... :unsure:

Update glasovanja (12/36)

Pobjednik prvog polufinala je trenutno 14., a pobjednik drugog je pri vrhu. Također, pjesma koja je dijelila prvo mjesto u polufinalu je trenutno izvan top 10.
Pet pjesama se malo izdvojilo i one se izmjenjuju u vodstvu. Pjesma koja se kao zadnja kvalificirala u finale (iz 1. pf) je sada na 7. mjestu. Prvo i drugo mjesto trenutno drže pjesme koje su bile 4. u svojim polufinalima. Sve pjesme su dobile bodove. Generalno, nitko se nije posebno izdvojio u smislu da se ne može sustići.

Vidjet ćemo što će biti do kraja... :unsure:
A koliko ljudi treba da jos glasa?

Uzeo sam si ekstra slobodan dan i glasao vec sad, odlicno finale i odlicno izdanje, nadam se da ce mi poeni bolje proci sad u finalu nego sto su u pf, jer su mi samo 5/10 prosli, a i ja sam ispao.

12 Yola - Ride Out In The Country
10 Tyler Braden - Devil You Know
08 FINALISTA
07 Ella Langley feat. Riley Green - You Look Like You Love Me
06 FINALISTA
05 Josh Turner - Would You Go With Me
04 FINALISTA
03 FINALISTA
02 FINALISTA
01 Kacey Musgraves - Space Cowboy

Pohvale za vizuelno proglasenje finalista. Bez obzira sto nisam prosao, bas mi je bilo lepo ispratiti. (y) Rezultati, tu i tamo. Drago mi je da je bar jedna osoba (Ivana) u pozitivnom kontekstu pomenula moju pesmu ili izvodjaca (mozda ovo drugo zbog samog izvodjaca 😅). Pesmu volim i znao sam da nije takmicarska, ali opet sam se nadao da dobrim zrebom mozda ima spasa. Ko zna. Cestitke finalistima i sretno.

Raspored poena za 1. pf-e:
8p The Chicks (bio sam ubedjen da ovo sigurno prolazi u finale)
3p Tyler B.
1p Yola (i ovo sam ocekivao u finale, a kod mene bi sigurno napredovala u finalu)

2. pf-e:
12p Brett Young (nisam iznenadjen neprolaskom u finale, jer je takodje netakmicarska pesma, ali mi je krivo, jer mi se bas dopada)
5p Margo P. (svidja mi se Novinarov povratak)
1p Alyssa F. (razocaravajuce poslednje mesto sa tako malim brojem poena, ali s obzirom da je bilo dosta slicnih pesama pa se mozda zagubila)

Back