271. FSC × Country Music

Malo me nervira ovakvo favorizovanje Luizijane. Da se razumemo, dala sam pesmi bodove, ali maltene nikome nije legla ova tema i poslali smo šta smo najbolje iskopali, a mogli smo i mi na prvu tu istu poslati, jer je znamo preko 20 godina zbog GTA. Što se mene tiče, nemam problem da pobedi, ali i ostale pesme u finalu, kao i u polufinalu ipak su većinom plod kopanja i rudarenja da se nešto odgovarajuće pronađe. Na bilo kom drugom izdanju tu istu Luizijanu bi doslovno sahranili i smatram da bi bila pošten pobednik PODJEDNAKO kao i neka druga pesma. Pravda i za ostale.

Malo me nervira ovakvo favorizovanje Luizijane. Da se razumemo, dala sam pesmi bodove, ali maltene nikome nije legla ova tema i poslali smo šta smo najbolje iskopali, a mogli smo i mi na prvu tu istu poslati, jer je znamo preko 20 godina zbog GTA. Što se mene tiče, nemam problem da pobedi, ali i ostale pesme u finalu, kao i u polufinalu ipak su većinom plod kopanja i rudarenja da se nešto odgovarajuće pronađe. Na bilo kom drugom izdanju tu istu Luizijanu bi doslovno sahranili i smatram da bi bila pošten pobednik PODJEDNAKO kao i neka druga pesma. Pravda i za ostale.
Mislim da si samo ljuta jer je nisi prva poslala. :D Stvarno nije toliko duboko. Dobro je da se išta i piše. Volimo tu pesmu, poslao je neko u pravo vreme i šta sad. Meni nije ni pala na pamet, ali nisam ljut što se nisam setio.

Nisam ljuta i nije mj zao sto je nisam poslala jer nisam ni pokusala. Volim svoju pesmu koju sam poslala i drago mi je sto sam je pronasla. Samo eto branim i druge pesme i smatram da bi bili okej pobednici.

Pa ti slobodno napiši kojim pesmama želiš pobedu lol

ws76Qul.gif

Pipi favorizuje Shaboozy, Sivi i par drugih Luizijanu evo ja ću reći otvoreno da su mi favoriti svakako Luizijana, Orvel i Šabuzi ali ne bih imao ništa protiv ni da pobedi Avery. Bukvalno svaka pesma koja je od mene dobila poen zaslužuje top 10 po mom mišljenju.

Sumnjam da će ono što pišemo ovde uticati na glasanje. Ako utiče onda na čast onih na koje to utiče.

Luizijana zaslužuje pobedu na ovom izdanju jer je čist old school iconic kantri. Ja sam toliko igrao GTA i nisam je se setio pa ko mi je kriv? Zaslužuje pobedu baš na kantri izdanju.

Bar je neko napisao "Luizijana" pravilno ovog izdanja. :D

Kod mene borba za 10, 8 i 7 poena. Zao mi je sto cu nekim pesmana morati dati sitne poene, izvinjavam se svima. Uopste nije istina da je neinteresantno izdanje, ima 4,5 vrlo jakih pesama. Kontempliramo.

Back