271. FSC × Country Music

Bitno je da se makar neke tradicije nastavljaju pobednik od mene 0
To vam je recept za ubuduće ko želie da pobedi :cool:
Organizacija sve kako treba, radujem se novom izdanju, šta god da je.

Čestitke pobednici, mojih 12p 👏 Čestitke i organizatoru, na ovom izdanju je imalo jako dobrih pesama 👏

Što se tiče moje pesme, nakon komentara i ocena finale nisam ni očekivao a kako je Tetsujin LBT ostavio kao poslednje finaliste, na kraju sam se iznenadio prolaskom.. A još više sam se iznenadio baš slabom podrškom u vidu poena za ovu pesmu. Hvala Djoletu, Sivom i Leu za po 10 poena i da nije bilo njih, ne bih ni prošao u finale.. Hvala i ostalima na sitnijm poenima i u pf-u i u finalu 😇

cestitke @Paučica na pobedi! 🤗
cestitke takodje @Tetsujin na odlicnoj organizaciji! 🤗
Svojim losim rezultatom sam pomalo sokiran jer sam zaista mislio da pesma koju sam poslao moze dobro da prodje na ovom izdanju, ali obicno to tako bude kada se puno ocekuje dodje najgori rezultat.

Čestitke pobednici, mojih 12p 👏 Čestitke i organizatoru, na ovom izdanju je imalo jako dobrih pesama 👏

Što se tiče moje pesme, nakon komentara i ocena finale nisam ni očekivao a kako je Tetsujin LBT ostavio kao poslednje finaliste, na kraju sam se iznenadio prolaskom.. A još više sam se iznenadio baš slabom podrškom u vidu poena za ovu pesmu. Hvala Djoletu, Sivom i Leu za po 10 poena i da nije bilo njih, ne bih ni prošao u finale.. Hvala i ostalima na sitnijm poenima i u pf-u i u finalu 😇
Kao sto sam pisao ranije, da nisam primetio u poslednjem trenutku ne bi prosao u finale. Jednostavno je nisam ubacio u 2. pf-u, a na ukupnoj listi jesam (slusam preko W2G), a posto sam tada preslusavao 2. pf-e nju sam izostavio. Imao sam osecaj da mi fali jedna pesma, a znam da mi je za poene. I tako, sastavim TOP 10 bez te pesme, taman da posaljem glasove, rekoh da jos jednom proverim. I da nisam jos jednom proverio, pesma bi ostala bez poena a samim tim bez finala. A sa druge strane, prosla bi moja 12-ica i pesma izdanja.

Cestitke Paucice. Debitantska pobeda, a meni se dopada pesma. Tacnije, vise mi se dopada njegov glas koji je doprineo da pesma zvuci bolje. Mojih 10p. (y)
Cestitke Tetsujinu na plasmanu i organizaciji. Jos kada udelim TOP poene organizatoru... Meni se generalno dopalo izdanje. Kao sto sam pisao, nisam imao osecaj da je kantri izdanje, jer ste dobro kombinovali. Nije mi bilo losih pesama, bas jedna fina plejlista. (y)

Sada bukvalno svi koji su imali 100 i vise poena usli u TOP 10, na LU. Cestitke i njima.

Evo sad sam malo zavoleo svoju pesmu kad je sve prošlo.

Istina, sad je dobila fanove u Bebilendu. Surovi smo, ili mnogo obožavamo izvođače koje šaljemo ili proklinjemo dok ne ostvare dobar rezultat.

Lepo zvuči kompozicija, ne sećam se učešća sebe na tom izdanju.

Od sad nova mantra, proklinjem ono što šaljem to će proći na milost drugih.

Inače sam se kasno setio ovog predloga i to bih poslao da nisam već prijavio Yolu :D

Evo me, trebalo mi vremena da stignem da pogledam. Čestitke još jednom Paučici na pobedi, Tetsujinu pohvale na organizaciji. Hvala svima na glasovima, iskreno malo je falilo da me ni ne bude na izdanju jer sam ostavila za zadnji trenutak i još pomešala dan (mislila da je sreda, a bio četvrtak), hvala organizatoru što je produžio rok za prijavu. :ROFLMAO:
Interesantno mi je da u finalu, osim Bebija koji je dao 1 poen, ostalo sve imam od 5 pa naviše, mada je u pitanju mala, ali odabrana ekipa. Kako sam već pisala tokom rezultata, dosta dobri su bili, a što se mene tiče, u finalu su mogle biti i pesme koje su poslali Doctor Who, detektivka, etica i Tinte.

Printscreenovi: prijave: Filhy, Stefan28
glasovi - polufinale: Majsta94, Anhel
glasovi - finale: Endrega, dracarys

@Tetsujin

Takođe, prijava i glasovi organizatora bi trebalo da budu postavljeni.

LU nakon Paučicinog izdanja (valjda ću rešiti problem sa laptopom, ako ne, onda kad budem rešila). :)

Trenutno sam u Portugalu, ali postavim sve tijekom tjedna. Samo da uhvatim vremena. 👌

Back