271. FSC × Country Music

Očekivano no ja mislim da je bilo baš zanimljivo izdanje posebno jer je specifična tema. S obzirom da većinom imamo stalno poluotvorene teme, trebalo je malo razbucati sve to. A nije niti loše da se malo više educiramo i u tom smjeru.

Anyway, rezultati u 22:00!

Pozdrav, ja sam nov ovde ali verovatno me neki od vas već prepoznaju sa survivora i možda drugih igara. Dugo nisam učestvovao na ovakvom takmičenju, ali bih voleo opet ako mi budete dozvolili (ne znam da li postoji nekakav uslov za učešće)

PS: Louisana Woman, Mississippi Man je fantastična pesma
Pozdrav Killy.. Dobrodošao ovde kod nas na forumu, drago mi je da se ponovo družimo.. Pre učestvovanja na FSC-u moraš imati 30 napisanih postova a zatim se obratiti @Miloš @Milos-S i @Ivana za dozvolu za učešće 😁

Anyway, rezultati u 22:00!
Unimpressed Viola Davis GIF

Pozdrav Killy.. Dobrodošao ovde kod nas na forumu, drago mi je da se ponovo družimo.. Pre učestvovanja na FSC-u moraš imati 30 napisanih postova a zatim se obratiti @Miloš @Milos-S i @Ivana za dozvolu za učešće 😁
Već samo blago obavešten, radim na tome da napišem barem 30 postova do sledećeg takmičenja 😂

Inače, odslušao sam pesme na ovom finalu čisto da vidim kako bih i sam ocenio. Iznenađenim što se neke uopšte smatraju kantri pesmama. Ne bih pogodio da jesu da nisam znao bolje (to stvarno ne mislim kao išta negativno, očigledno samo nisam dovoljno upoznat sa žanrom)

Pridruzujem se dobrodoslici Killy. Lako ces skupiti 30 smislenih poruka u kratkom roku. (y)

Luizijanu sam sad prvi put cuo, posto igricu GTA nikad nisam igrao i nikad me nije privlacilo da igram. Ne bih rekao da je favorit za pobedu bez obzira sto je iz igrice, ali za neki TOP 5 plasman da.

Mene interesuje, za sada, kako je prosla Little Big Town u pf-u, jer sam igrom slucaja u prvi mah izostavio sa playliste 2. pf-a, a pesma mi je za poene i da li je bila prva iznad crte. Da li mozda umalo mojom greskom mozda mogla izostati iz finala. U tom slucaju navijam za sto bolji plasman u finalu.

Inace, izdanje je odlicno i kao sto sam pisao, pohvale sto ste dobro iskombinovali druge zanrove sa kantri. Ima nekoliko odlicnih pesama.

Finale cu ispratiti mozda tek sutradan uvece negde oko 21h kada se spustim u krevet i pre spavanja. Nadam se da cu biti zadovoljan da mi favoriti prodju odlicno.

Prolazak Little Big Town mi je najveće iznenađenje. Na osnovu komentara, deluje mi da je bila na granici.

Pozdrav novajliji i kad sam ja postala ekspert, kako se to desilo. 😂

Prisustvovaćemo tome kako bivši pobednik završava na tipa 19. ili 20. mestu 😂 ali nema veze, zadovoljan sam što sam se našao u finalu jer to nije baš često u mojoj fsc prošlosti!

Kao ekspert rođena! Ma imam nalog dovoljno dugo za ekspertsku poziciju, samo nisam bila mnogo aktivna ranije. xD

Hvala svima na dobrodošlici! :D

...
Luizijanu sam sad prvi put cuo, posto igricu GTA nikad nisam igrao i nikad me nije privlacilo da igram. Ne bih rekao da je favorit za pobedu bez obzira sto je iz igrice, ali za neki TOP 5 plasman da.
...
Meni je ta pesma velika nostalgija baš zbog GTA:SA, a verujem i mnogim drugima ovde koliko mogu videti po trenutnoj raspravi (doduše ne bi dobila 12 od mene. Ima jedna pesma koja mi se više svidela dok sam slušao sve finalne pesme danas)

Mozes slobodno napisati koja je ta pesma.
Prisustvovaćemo tome kako bivši pobednik završava na tipa 19. ili 20. mestu 😂 ali nema veze, zadovoljan sam što sam se našao u finalu jer to nije baš često u mojoj fsc prošlosti!
Eto, ja koji sam umalo pobedio na proslom izdanju, sad zavrsio medju poslednjima u pf-u. Tako da budi zadovoljan da nisi ko ja. :cautious:

Back