Na prethodnim izdanjima moje pesme su dobijale loše komentare i ocene i uprkos tome prolazile u finale. Sada mi se pesma veoma dobro ocenjuje i kotira, nadam se da neće biti ispadak na kraju.
I ja sam planirao da okačim neki semafor, ali previše pesama, premalo vremena.. Poslednjih par dana se i ne osećam baš najbolje, uhvatio sam neki grip i ne popušta me... Čak sam mislio da neću biti ni u prilici da glasam zbog trenutne situacije, ali za sada je sve dobro, hvala Bogu
Finale ne znam da li da očekujem, ocene i komentari su većinom bili pozitivni, ali to ne mora da znači ništa... Naučio sam to već sada
Dok ne krenemo sa najdramatičnijim delom ove večeri, imaćemo i mali "revijalni deo", tj. dva muzička gosta.
Prvo će na scenu izaći legendarni rok sastav Linkin Park a oni će nam izvesti svoju novu hit numeru TheEmptiness Machine. Ova pesma simbolizuje završetak jedne ere i početak neke sasvim nove i kao takva je prikladna baš u ovom trenutku.
U međuvremenu, imamo još jednog muzičkog gosta a u pitanju je gothic metal bend Blackbriar koji je u dva navrata (sa velikim uspehom) predstavljao vašeg organizatora. A ove godine je takođe imao i još jedan sjajan uspeh kada ih je poslao Stefan28!
Pesma koja je mnogima ostala urezana je Snow White & Rose Red, koja je na Boxy-jevom 217. izdanju (jednom od meni najdražih FSC-ova inače, u svakom smislu) došla do visokog trećeg mesta. Mnogi mi govore da ovu moju pesmu slušaju i danas, pa evo, specijalno za ovu priliku Blackbriar i Ulli Perhonen će ponovo izvesti ovu numeru sa 217. izdanja! Uživajte.
Poštovani forumaši i forumašice, došao je trenutak da saznamo kojih ćemo to 25 pesama ponovo slušati u velikom finalu. Ovo je ključni momenat celog izdanja tako da, nažalost, bez drame sada nećemo moći, ali učinićemo sve da ova prezentacija bude što dinamičnija i što bezbolnija (mada je ovo uslovno rečeno).
U skladu sa sloganom, TV ekran će pokazati imena svih finalista na ovom izdanju. Budite spremni da skrolujete.....poprilično
Krećemo od prvog polufinala i uskoro ćemo saznati kojih 12 pesama odavde ide u finale:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.