275. FSC - Commercial Break

Na prethodnim izdanjima moje pesme su dobijale loše komentare i ocene i uprkos tome prolazile u finale. Sada mi se pesma veoma dobro ocenjuje i kotira, nadam se da neće biti ispadak na kraju.

I ja sam planirao da okačim neki semafor, ali previše pesama, premalo vremena.. Poslednjih par dana se i ne osećam baš najbolje, uhvatio sam neki grip i ne popušta me... Čak sam mislio da neću biti ni u prilici da glasam zbog trenutne situacije, ali za sada je sve dobro, hvala Bogu 🙏

Finale ne znam da li da očekujem, ocene i komentari su većinom bili pozitivni, ali to ne mora da znači ništa... Naučio sam to već sada 😇

Ako se prošli put Edita provukla u finale sa onolikom pljuvačinom, valjda će se provući i ova pesma sada 😂 bilo bi lepo da se ova sezona završi finalom 👌🏻

Dok ne krenemo sa najdramatičnijim delom ove večeri, imaćemo i mali "revijalni deo", tj. dva muzička gosta.

Prvo će na scenu izaći legendarni rok sastav Linkin Park a oni će nam izvesti svoju novu hit numeru The Emptiness Machine. Ova pesma simbolizuje završetak jedne ere i početak neke sasvim nove i kao takva je prikladna baš u ovom trenutku.

Uživajte!

Krećemo za nekih 15-ak minuta.

U međuvremenu, imamo još jednog muzičkog gosta a u pitanju je gothic metal bend Blackbriar koji je u dva navrata (sa velikim uspehom) predstavljao vašeg organizatora. A ove godine je takođe imao i još jedan sjajan uspeh kada ih je poslao Stefan28!

Pesma koja je mnogima ostala urezana je Snow White & Rose Red, koja je na Boxy-jevom 217. izdanju (jednom od meni najdražih FSC-ova inače, u svakom smislu) došla do visokog trećeg mesta. Mnogi mi govore da ovu moju pesmu slušaju i danas, pa evo, specijalno za ovu priliku Blackbriar i Ulli Perhonen će ponovo izvesti ovu numeru sa 217. izdanja! Uživajte.

Iskakali su mi sad za Halloween temu, a nisam ih znala od ranije. Dobre su 😍

Poštovani forumaši i forumašice, došao je trenutak da saznamo kojih ćemo to 25 pesama ponovo slušati u velikom finalu. Ovo je ključni momenat celog izdanja tako da, nažalost, bez drame sada nećemo moći, ali učinićemo sve da ova prezentacija bude što dinamičnija i što bezbolnija (mada je ovo uslovno rečeno).

U skladu sa sloganom, TV ekran će pokazati imena svih finalista na ovom izdanju. Budite spremni da skrolujete.....poprilično :D

Krećemo od prvog polufinala i uskoro ćemo saznati kojih 12 pesama odavde ide u finale:

1-0-stanje.png

Prvi finalista..................

uh, kako opisati ovu pesmu..................................

pa recimo da je u pitanju jedna "strašna pesma"................................

i što bi jedan političar rekao, roditelji bolje da sklone decu.............................

međutim, pošiljalac ove pesme neće morati da sklanja svoj pogled sa TV ekrana jer u finale ide.........................

1-1-Black-Veil-Brides.png

1-1-stanje.png

Back