Mislim da Niko nije prekrsio to pravilo 9, jer se nije tacno izrazio i izjavio da nece da glasa, javno. Napisao je "videcu da li cu da glasam", sto ostavlja mogucnost da namerno nece glasati, ali neznaci da je tako. Svakako se ne slazem da neko ne glasa, osim iz bas opravdanih razloga, da je bukvalno sprecen i slicno.
Ubuduce, za sledeci put za sve, ko ne zeli sebe da dovede u nezgodnu situaciju, da ne spominje ove stvari.
Evo ja ću kupiti novi televizor Tintoretu
Ma ne televizor. Jednu veliku kovertu, u kojoj moze da stane dupla Jaffa (naravno zajedno sa Jaffom

)

Ne znam sad, ali mislim da je ovo prva 12-ica od mene.
Sta reci za ovo sto je uradio Milos-S. Coveka nema vise od pola godine, dodje, izdominira sa duplom pobedom i to ubedljivo, laganica. Iako nisam za proslog pobednika udelio poene (mada to ne znaci da mi pesma nije dobra), ovaj put je bilo blizu TOP poenima. Mislim da je sa ovim presao igricu sad moze ponovo na odmor. Bravo.

Generalno, pohvale za temu, organizaciju i sto se nastavlja ovaj nacin prezentovanja glasanja.
Moram priznati da mi je mnogo vise bilo interesantnije borba ko ce uci u TOP 10, jer je vecim delom bila mala razlika od 6-7. mesta pa sve do 16-17.
Hvala svima na glasovima za kultnu pesmu 90'-ih i posebno mi je drago da sam sa ovakvim zvukom prosao u finale. A ono sto je jos interesantnjije, kada su bile teme 90'-e zavrsavao sam na dnu pf-a, a ovo je drugi put da sam na totalno drugim temama prosao u finale (secate li se Down Low - H.I.V. ?). Ovo je nesto sto bas volim da slusam, ali se jako tesko usudjujem da saljem, jer nije bas interesantan zanr vecini. Iznenadilo me je da je ova pesma bila Paucici na listi. Pohvale.